Vand tub
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Tub
Hopa devine interesant duelul celor 2 protagonisti : Ryobi si cipic.... Se aduc multe acuze,probe,etc
Chiar ca ar trebui sa modereze cineva "conflictul"...... ALOOO MODERATORII! 

rapala the best vobler in the world
Daca vand ieftin asa ieftin nu inseamna ca sunt in foame de bani,am o conditie financiara destul de buna si nu ma imbogateau banii tai!!!
Mi-a fost mie rusine cat te-ai tiganit la telefon pentru 10 RON care insemna transportul!!!
Tu cred ca ai multe pasarele la cap de zici ca vreau sa ti le donez tie, ti-am aratat ca nu stau in banii tai si nicidecum nu am vrut sa arat lumii cat de bun e cipic, dar tu esti un dobitoc care te roade asa de tare de mori, mi-am dat seama ca esti un zgarcit de la bun inceput!!!
Poti sa te duci si la OTV sa tipi unde vrei ca banii nu o sa-i vezi de la mine niciodata!!!
Fatalau nu sunt eu, tu esti, tu tipi ca o curva care NU a fost platita inainte!!!
Il mai pui si pe ''prietenul '' tau stradic sa bata campii pe aici, ca tu ii bati de mult si nu te crede nimeni!!!
Si ca sa fii o curva si mai mare nu recunosti anumite aspecte din ce am discutat la telefon inainte de tranzactie!!!
iti mai spun inca o data:
DACA MA SUNA-I SI VORBEAI CU MINE SIGUR REZOLVAM PROBLEMA AMANDOI !!!
Mi-a fost mie rusine cat te-ai tiganit la telefon pentru 10 RON care insemna transportul!!!
Tu cred ca ai multe pasarele la cap de zici ca vreau sa ti le donez tie, ti-am aratat ca nu stau in banii tai si nicidecum nu am vrut sa arat lumii cat de bun e cipic, dar tu esti un dobitoc care te roade asa de tare de mori, mi-am dat seama ca esti un zgarcit de la bun inceput!!!
Poti sa te duci si la OTV sa tipi unde vrei ca banii nu o sa-i vezi de la mine niciodata!!!
Fatalau nu sunt eu, tu esti, tu tipi ca o curva care NU a fost platita inainte!!!
Il mai pui si pe ''prietenul '' tau stradic sa bata campii pe aici, ca tu ii bati de mult si nu te crede nimeni!!!
Si ca sa fii o curva si mai mare nu recunosti anumite aspecte din ce am discutat la telefon inainte de tranzactie!!!
iti mai spun inca o data:
DACA MA SUNA-I SI VORBEAI CU MINE SIGUR REZOLVAM PROBLEMA AMANDOI !!!
Eu ma gandeam ca discutii din astea prietenesti nu vezi decat pe forumurile de pescari de crap
http://www.youtube.com/watch?v=bSt_Otwv0ww

-
- veteran
Stimate domn,era o ironie,pe care vad ca nu o pricepi,probabil incrincenarea si miza,,enorma",pun ghilimele ca sa pricepi ironia,te fac sa nu mai gindesti limpede.Cit despre fumat,baut,tras pe nas,etc,mergem amindoi instant la o analiza medicala,daca asta iti va permite sa-ti gasesti un tratament adecvat pentru limpezirea creierului. Atacurile astea la persoana sint dovada lipsei unor argumente cerebrale,adica o saracie intelectuala,mai pe drept spus,care apar atunci cind nu ai argumente,intotdeauna te poti lega de virsta,de starea de sanatate,de vicii,cind nu mai ai ceva logic,rational,de spus.Nu vad de ce trebuie sa nu mai cumpar de la Cipic daca nu m-am inteles la cumpararea unui produs,mai ales ca aveam o alta optiune,de unde l-am si achizitionat.Nu stiu de ce sinteti asa de rai unii dintre voi,nu ma refer la toti,de trebuie sa sariti in asa hal unul la gitul altuia.Daca un vinzator si un cumparator au o problema ar trebui sa incercam sa vedem care e adevarul ,nu sa-i intaritam.As vrea sa vad si eu ca sintem oameni mari,nu copii care nu vor sa imprumute lopatica si grebla si altora,o atitudine matura e greu de gasit prin postarile de pe forum cind apare o divergenta,indiferent de natura acesteia.Cit priveste mulineta aia japoneza,sa stii ca ea exista,este Shimano Aspire 2500, made in Japan,am cumparat-o de la Cipic noua,in cutie,la un pret avantajos,dar nu am adus-o in discutie,ca miza de 80 de ron a inflamat destul spiritele ca sa mai pun si eu paie pe foc.Acum astept sa vad daca ne impartim in doua tabere,pro Cipic si contra,sau pro Ryobi si contra,da pina una alta eu ma duc sa pescuiesc la stiuca pt ca in Bucuresti vremea e numai buna de asa ceva.rine scrie:kleniacul scrie:Nu stiu ce tub apare in poza,dar eu am vrut sa-l cumpar ,l-am vazut in Bucuresti,dar nu ne-am inteles la pret si am avut alta optiune,dar tubul de la Cipic era practic nou,in mod sigur nu era rupt la capatul tubului si la curea. Daca eu primeam tubul rupt il fotografiam asa cum era,nu ma apucam sa-l cos intii.Cit priveste produsele vindute de Cipic,eu am mai luat niste voblere,erau impecabile.
uite ce ai postat printre primele pagini din topicul asta![]()
esti cam labil colega . sper ca esti foarte tanar ca sa se explice cumva postarile tale. sau ... ce dracu' fumezi ?
[quote="kleniacul"
Stimate domn,era o ironie,pe care vad ca nu o pricepi,probabil incrincenarea si miza,,enorma",pun ghilimele ca sa pricepi ironia,[/quote]
draga Domnule,nu-i cunosc pe nici unul dintre protagonisti. ca sa-mi fac o impresie despre cei care vand (in eventualitatea ca vreau sa cumpar ceva de la ei ) cred ca ,cineva care deja a avut calitatea de cumparator are o parere mai avizata. din cele doua postari ale dumneavoastra ,ce ar fi trebuit sa inteleg? ca una-i la misto! scuze ,ironie . acum ,ati avut bunavointa sa ma luminati. va multumesc.
chestiile astea din stanga ecranului
etc,v-ar ajuta enorm sa va faceti inteles si de unul mai greu de cap ,asa ca mine ,
fir intins la stiuca !
Stimate domn,era o ironie,pe care vad ca nu o pricepi,probabil incrincenarea si miza,,enorma",pun ghilimele ca sa pricepi ironia,[/quote]
draga Domnule,nu-i cunosc pe nici unul dintre protagonisti. ca sa-mi fac o impresie despre cei care vand (in eventualitatea ca vreau sa cumpar ceva de la ei ) cred ca ,cineva care deja a avut calitatea de cumparator are o parere mai avizata. din cele doua postari ale dumneavoastra ,ce ar fi trebuit sa inteleg? ca una-i la misto! scuze ,ironie . acum ,ati avut bunavointa sa ma luminati. va multumesc.
chestiile astea din stanga ecranului

fir intins la stiuca !