Vand tub

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 04 Aug 2011, 11:04

cipic scrie:Esti incredibil mister Ryobi si vad ca ai un fix si din TEPAR nu ma scoti!!!

TEPARUL nu iti va da nici un ban datorita comportamentului tau de la bun inceput si pana acum si ca sa vezi ca TEPARUL nu se bucura de banii tai VOI DONA VOBLERELE DIN ANUNTUL MEU PRIMULUI USER CARE IMI VA TRIMITE UN MP CU ADRESA COMPLET SI NR TEL SAU MA VA SUNA, POATE VEI FI CHIAR TU :) SI ASA ITI VEI RECUPERA BANII

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=15890
Sunt incredibil dar prin mesajul asta ti-ai recunoscut vina,adica ca mi-ai tras clapa cu tubul.
Deci concluzie
Nu-mi returnezi banii ca am avut curajul sa-ti zic verede in fata ce era de zis.
NU-i problema eram sigur ca nu-i mai vedem niciodata.
Atat vreme cat ti-ai recunoscut vina eu am incheiat scandalu aici.
Deci esti

TEPAR
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 04 Aug 2011, 18:40

Vad ca doar tu si cu Stradic nu ma scoateti din TEPAR asta pentru ca poate aveti o ''relatie speciala'' , am inteles ca sunteti si parteneri de pescuit asta mi-au spus niste baieti din zona ta la telefon, iar in afara de voi nimeni nu mi-a dat un feedback negativ si vb aia am vandut mult mai mult ca tine!!!

Banii i-am donat eu si cu tine lui LUCAS85 sau nu te impaci cu gandul asta, ziceai ca nu te fac pe tine 80 RON, uite ca pe mine nu ma fac 120 RON, ii donez nu ma folosesc de banii tai si sa-ti spun ca nici nu am primit nimic inca de la posta !!!

Am o rugaminte ca domnul lucas85 sa posteze adresa lui de livrare si aici si pe mp cum am vorbit de dimineata si la primirea coletului sa faca niste poze mandatului postal si coletului ca sa nu se interpreteze ca as fi ruda, prieten sau mai stiu eu ce de catre domnul Ryobi!!!

Astept aceste date pana la 12:00 noaptea daca nu altcineva va primi voblerele

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 04 Aug 2011, 18:48

Si esti penibil cand tot imi spui ca mi-am recunoscut vina :lol: :lol: :lol:
Daca vrei in dreptul userului meu o sa trec TEPAR ca sa te simti tu bine,poate vinzi si tu mai multe voblere si nu te mai incurc eu, stai linistit ca nu mai am multe decat vreo 100-150 :lol: :lol: :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Aug 2011, 19:04

cipic,
hai sa-ti zic o faza tare pe mp...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 04 Aug 2011, 19:12

Cipic tu nu intelegi un lucru sau nu vrei sa intelegi,nu ma intereseaza ce donatii faci poti sa-ti donezi casa sau nevasta e strict problema ta,poti sa-ti donezi rinichii sau plamanii asta e problema ta personala intelegi asta.
Aici era vorba de un tub care mi l-ai vandut mie si era in stare deplorabila chiar daca tu ai posta in anunt ca-i folosit o singura data adica-i nou.
Restu cat esti de bun samarintean si donezi 5 voblere ca nu mai ai ce face cu ele nu au nici o legatura cu ce am discutat pe topicul asta.
Daca intelegi asta am facut un pas inainte.
Lasa-l pe stradic in pace nu are nici o legatura cu ce discutam aici omul si-a zis si el parerea, nu-i un secret ca am fost la pescuit cu el nu ma ascund, probabil in parereile care si le-a exprimat aici nu a fost obiectiv a fost subiectiv datorita faptului ca ne cunoastem.
Acum tu prin donatia asta ce vrei sa demonstrezi? ca esti un om corect vrei sa-ti speli imaginea de TEPAR.

Iar de 80 de ron ma doare fix in cot singuru lucru pentru care am devenit paranoic e ca m-ai fu..t si m-au apucat dracii.

INTELEGI PANA AICI SAU FAC UN DESEN.

Acuma daca tu crezi ca a meritat pt 70 de ron sa te compromiti pe aici pe forum e iarasi problema ta ,eu pana nu am primit tubul te-am considerat serios si de buna credinta dar se pare ca m-am inselat.
Am 60 de bile albe.
0745373235

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 04 Aug 2011, 19:17

cipic scrie:Si esti penibil cand tot imi spui ca mi-am recunoscut vina :lol: :lol: :lol:
Daca vrei in dreptul userului meu o sa trec TEPAR ca sa te simti tu bine,poate vinzi si tu mai multe voblere si nu te mai incurc eu, stai linistit ca nu mai am multe decat vreo 100-150 :lol: :lol: :lol:
Nu are nici o legatura scandalu asta cu faptul ca tu vinzi 150 de voblere din partea mea poti vinde orice, imi doresc un singur lucru ca nimeni de pe forumu asta sa nu mai fie tepuit de tine atat.
Am 60 de bile albe.
0745373235

lucas85
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucas85 » 04 Aug 2011, 19:21

Adresa a fost trimisa pe mp si pozele vor veni o data ce pachetul va fi livrat. In privinta conexiunii sau suspiciunilor ca as fi partinitor sunt mai multe persoane de pe forum care pot sa confirme ca nu sunt. nu sunt implicat,nu doresc sa particip la nici un conflict,doar sa ma bucur de o donatie si doamne da...de ceva peste.

multumesc si numai bine

stradic
veteran
veteran

tub

Mesaj de stradic » 04 Aug 2011, 20:21

Luci nu uita ca si tu esti partener de pescuit cu mine nu numai Ryobi,deci poate iar apar alte suspiciuni ca am fost si eu implicat in a primi voblerele moca! :o :o :o
rapala the best vobler in the world

tehnic
junior
junior

Mesaj de tehnic » 04 Aug 2011, 20:23

faina treaba...
propun un sondaj de opinie:
Pe cine credeti sau pe cine tindeti sa credeti?
Eu unul nu-i cunosc, si n-am cumparat niciodata de la vreo unul dintre cei doi, dar tind sa-l cred pe "cipic". Am inceput sa-l cred dinainte de "donatie"
De ce? ...nu-s prea sigur, dar asa ceva nu cred c-ar face unul care vinde frecvent pe site. E ca la piatza....Stii ca daca dai o tzeapa, tre sa schimbi locul ca se-ntoarce pagubitu' si nu-l vad pe cipic in postura asta...
parere mea. Cred ca nasolia s-a produs la transport. Acum cativa ani, (poate-si mai aduc aminte din cei vechi), am cumparat de la Jean Scurtu o mulineta, plastice, ata, ace Eagle si multe maruntisuri, pe care mi le-a facut colet si mi le-a pus la avion. In RO , a fost cantarit si pus la Posta Romana, care l-a luat de la aeroport cu o greutate, si mi-a ajuns in Alexandria cu o alta greutate, in minus, bineinteles. L-au desfacut **** si si-au oprit mulineta, o Daiwa Gold, o rola de Pwer Pro, ace, twistere, cam tot ce i-ar trebui unuia sa faca o iesire la balta. Cand am facut plangerea, la directiunea postei, tipa care mi-a inregistrat-o mi-a zis: " e ceva la ordinea zilei desfacutul coletelor la noi, si in 99% din cazuri nu se gaseste niciun vinovat, iar despagubiri.....e greu..."
Bineinteles ca nu am recuperat nimic, ca mi-au zis ca va fi despagubit expeditorul. Ideaa este ca Posta Romana este cea mai mare porcarie, atat ca prestator de servicii, cat si ca atentia ce-o acorda coletelor fara valoare mare declarata.
ne vedem pe balta...

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 04 Aug 2011, 20:38

Si eu am patit-o prin `92. Am trimis un pachet din Germania acasa si dupa vreo 7 luni am ajuns si eu, dar pachetul nu. M-am interesat de pachet la posta si dupa o intreaga aventura l-am gasit in gara 16 Februarie intr-un ditamai containerul, sigilat. Cand l-am desigilat am gasit doar fundul si o muchie din cutia in care il trimisesem si cateva boarfe: incaltaminte si imbracaminte din timpul razboiului.
M-a despagubit Posta Romana cu cat am declarat dup-aia si in baza unui inventar pe care l-am facut tot dup-aia. Si au fost bani multi p-atunci. Atat de multi incat taicamiu s-a pierdut cu totul si si-a aprins tigara fara sa realizeze ca eram intr-un oficiu postal si pe maicamea a luat-o cu lesin acasa cand i-a vazut.
Acum fac si eu un fel de curierat si vad cate se intampla pe traseu. Sustin si teoria cu distrugerea pe drum insa si altele. Important e ca cei doi sa rezolve problema si sa n-o lase asa. Viata-i scurta, iar rufele daca trebuiesc spalate si le duci la rau se spala, dar se izinesc.

Scrie răspuns