Salutare tuturor !
Am sa pun dupa cum v-am promis preturile pentru pachete.
Pentru pachetul care va intereseaza va rog sa-mi trimiteti un email pe
misu110382@yahoo.com si va trimit poze cu el sau sa ma sunati pentru detalii.
Preturile pe pachete nu sunt negociabile deoarece am lasat din pret foarte mult pentru ca vreau sa vand nu sa stau cu ele.
Nu pot sa dau pe bucati (1-2 voblere) pentru ca imi petrec urmatoarea saptamana la posta. Va rog sa ma intelegeti.
Pachetul 0:
Pachetul cu linguri - 46 buc. (deocamdata merge la Bucuresti - puteti oricum trimite mp daca va intereseaza, doar in cazul in care persoana de la Bucuresti se razgandeste)
Pret 230RON + taxe postale
Pachetul 1:
Voblerele: 36 buc. + trusa dubla voblere
Jumatate din voblere sunt noi, celelalte in stare f. buna, 1 Rapala SSR are vopseaua un pic zgariata, la 2 lipseste cate o ancora (am avut nevoie pt altele si le-am dat jos)
17 Rapala
7 Salmo
5 JAXON
4 STORM
1 UglyDuckling
2 nu mai stiu
Pret: 540RON + taxe postale ( pret mediu 15 RON/vobler)
Pachetul 2
Jig-uri (aprox 85)
si Gume (aprox. 135) + 2 truse
Aproape toate sunt noi bineinteles si au stat doar in truse.
Gumele:
Proton 10 buc.
Storm 10 buc. (cele cu plumb inclus si ancore)
Berkley 7 buc.
Restul: Relax, Kopyto, Mann's, Sandra, etc.
Jig-urile:
Saboti de Dunare 23 buc de 30 si 40gr
Jakson si alte firme care nu le cunosc intre 5 si 25gr. Majoritatea sunt in jur de 16-20gr.
Pret: 220RON + taxe postale (pret mediu pe guma: 0,8RON, pret mediu pe jig: 1,17RON)
Pachetul 3
Bete spinning:
- CORMORAN BULLFIGHTER 2,7m 40-150gr –
articol nou sigilat
- SHIMANO Force Master 2,10m, 5-20gr
folosit 1 data, stare f.b., i s-a schimbat inelul de varf (de aceea s-a folosit doar o data ca am atins inelul si s-a spart)
- BERKLEY Pulse Spin 15-40gr, 1,83m stare f.b. folosit de 4 ori - cel mai bun batz de spinning pt. salau care l-am avut
- DAIWA Tornado Zender 15-35gr, 2,7m – schimbat inel varf, stare f.b.
- MITCHELL Alliance 8-15gr. 2,1m stare f.b.
Toate betele sunt ingrijite si au huse. Primiti bonus si o husa mare tub de transport(cumparat de la Arrow cred).
Pret: 400RON + taxe transport (pret mediu / bat: 80RON)
Pachetul 4
Scule si accesorii de spinning
Trebuie sa fac pachetul si pretul - inca nu am avut timp.
Taxele postale habar n-am cat sunt dar as prefera sa le ridicati direct sculele din Cluj ca sa puteti sa le si vedeti inainte. Ne intelegem la telefon oricum.
Astept mesaje sau telefoane.
Succes !