Vand TOT arsenalul in Cluj-Napoca !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- junior
Salut din nou !
Sa facem un Update la situatia arsenalului:
S-au vandut:
Pachetul 3: Bete spinning
Pachetul 5: Voblere clean
Pachetul 6 - Voblere diverse - s-a vandut aproape integral
Pachetul 7: Hi-tech s-a vandut doar binoclul
S-a mai vandut un OKUMA Zeon + 2 tamburi de rezerva cu fir textil pentru somn
Noile preturi pentru pachetele ramase:
Pachetul 0 - Oscilante 190RON + taxe postale
Pachetul 1 - Voblere - se imparte la cererea dvs.
Pachetul 2 - Jig-uri si gume 190RON + taxe postale
Pachetul 4 - Altele/accesorii - se imparte la cererea dvs.
Pachetul 7 - High-tech - a ramas statia meteo - 80RON + taxe postale
Pachetul 8: Mulinete 1 - 150RON + taxe postale
Legat de Pachetul 4 - Altele/accesorii - puteti cere oferta pentru o parte din ele, astfel incat pretul coletului final trimis catre dvs. sa fie in jur de 150-200RON. Unii dintre voi deja mi-au trimis liste si le-am dat preturi pe o parte din accesorii.
La fel va fi si cu voblerele ramase (din pachetele 1 si 6) de vanzare, dupa ce voi posta poze cu ele. Aveti rabdare pentru pozele cu voblerele ramase.
Multumesc, Mihai
Sa facem un Update la situatia arsenalului:
S-au vandut:
Pachetul 3: Bete spinning
Pachetul 5: Voblere clean
Pachetul 6 - Voblere diverse - s-a vandut aproape integral
Pachetul 7: Hi-tech s-a vandut doar binoclul
S-a mai vandut un OKUMA Zeon + 2 tamburi de rezerva cu fir textil pentru somn
Noile preturi pentru pachetele ramase:
Pachetul 0 - Oscilante 190RON + taxe postale
Pachetul 1 - Voblere - se imparte la cererea dvs.
Pachetul 2 - Jig-uri si gume 190RON + taxe postale
Pachetul 4 - Altele/accesorii - se imparte la cererea dvs.
Pachetul 7 - High-tech - a ramas statia meteo - 80RON + taxe postale
Pachetul 8: Mulinete 1 - 150RON + taxe postale
Legat de Pachetul 4 - Altele/accesorii - puteti cere oferta pentru o parte din ele, astfel incat pretul coletului final trimis catre dvs. sa fie in jur de 150-200RON. Unii dintre voi deja mi-au trimis liste si le-am dat preturi pe o parte din accesorii.
La fel va fi si cu voblerele ramase (din pachetele 1 si 6) de vanzare, dupa ce voi posta poze cu ele. Aveti rabdare pentru pozele cu voblerele ramase.
Multumesc, Mihai
-
- junior
Multumesc de aprecieri !
Sa va bucurati de articolele primite de la mine !
Sa va dau o veste importanta in legatura cu locatia unde voi ateriza in Canada (80% probabil): Sudbury, ON
Este localitatea cu cele mai multe lacuri in zona din Canada: 330 lacuri unite prin canale si rauri. Din satelit se vede parca ar fi o delta cu orasul in mijloc.
Cred ca ma voi distra un pic.....Le-am spus la prieteni ca voi merge in fiecare zi la pescuit dar intr-un loc diferit......
Sa va dau o veste importanta in legatura cu locatia unde voi ateriza in Canada (80% probabil): Sudbury, ON
Este localitatea cu cele mai multe lacuri in zona din Canada: 330 lacuri unite prin canale si rauri. Din satelit se vede parca ar fi o delta cu orasul in mijloc.
Cred ca ma voi distra un pic.....Le-am spus la prieteni ca voi merge in fiecare zi la pescuit dar intr-un loc diferit......

distractie pe acolo, bafta cu acomodatul si evident fir intins ... din cate povestesti vei avea unde ...misu110382 scrie:Multumesc de aprecieri !

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
colet
A ajuns coletul astazi , este ok . Bafta in Canada !
-
- junior
Salut !
Din pachetul Diverse s-a vandut cloncul, manusile de neopren RonThompson, clestele Rapala.
Va astept cu propuneri de colete.
IMPORTANT !
Momentan sunt in Bucuresti cu voblerele ramase, jig-urile, gumele, mulinetele si articolele diverse. Pana vineri pot sa ma intalnesc cu cine vrea sa cumpere una-alta din ce a ramas.
Mihai
0745-489702
Din pachetul Diverse s-a vandut cloncul, manusile de neopren RonThompson, clestele Rapala.
Va astept cu propuneri de colete.
IMPORTANT !
Momentan sunt in Bucuresti cu voblerele ramase, jig-urile, gumele, mulinetele si articolele diverse. Pana vineri pot sa ma intalnesc cu cine vrea sa cumpere una-alta din ce a ramas.
Mihai
0745-489702