Vand tot arsenalul de spinning

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ssfisher
veteran
veteran

Vand tot arsenalul de spinning

Mesaj de ssfisher » 29 Dec 2012, 10:31

Datorita lipsei de timp si fiindca este pacat ca astfel de scule sa stea „pe banca de rezerve” în loc sa fie pe malul apei unde „se simt in largul lor” si isi pot etala toate calitatile, m-am hotarat, cu greu :( , sa ma despart de următoarele:

Lanseta Lamiglas Skeet Reese custom made by Gabie cu următoarele caracteristici: blanc Skeet Reese glass LMB841 cu lungime de 7' şi CW: 3/8-1 1/2 oz echipat cu 7 inele Fuji Alconite + 1 varf(top) Fuji SiC, mandrina Fuji VSS, maner split grip EVA, rubber buttcap,windingcheck matagi, hookkepper hand made.
Lucrata si finisata impecabil de Gabi Udilă în luna octombrie 2012.
Are la activ o singura partidă de 2-3ore şi pe cale de consecinţă este ca şi nouă.
Vine într-o husa neagra din catifea si în tub de protectie de la Maver.
Pret: 799 RON
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mulineta Daiwa New Certate 2500-Japan
Desi, sunt convins, ca mulineta nu mai are nevoie de nicio prezentare, voi enumera in continuare cateva aspecte de ordin tehnic: REAL FOUR concept; 9 rulmenti (incl. 4 "CRBB"); MAG SEALED; DigiGear II CNC-cut gearing; Cold forged ABS-II aluminium spool; Infinite anti-reverse; Tough AirBail; Twist Buster II line roller; GyroSpin; Longlife bail spring; Silent oscillation … s.a. caracteristici care au facut din Certate o „legenda a mulinetelor cu tambur fix”.
Mulineta a fost cumparata in luna martie 2012 de pe ebay si este impecabila, atat din punct de vedere estetic cat si functional, avand in total 2 iesiri pe apa de aprox.2 ore fiecare. Nu este desfacuta sau umblata in interior, ca noua.
Se livreaza in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile (saibe, saculet din material textil, hartii).
Pret:1699 RON
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mulineta Shimano Twin Power 2500 FB-Japan
Desi nu cred ca mai este necesar, amintesc doar cateva specificatii tehnnice, pe care, cred ca orice pasionat al spinning-ului le cunoaste:
7 rulmenti capsulati S-ARB + 1 rulment pe role,
Sistem cu 2 viteze de oscilatie,
Sistem dyna-balance,
Galet power roller ,
Antiretur supradimensionat,
Frana fata impermeabila, cu garnitura de cauciuc ,
Port de intretinere facila ,
Floating shaft
ETC.
A fost achizitionata in anul 2011, de pe ebay, folosita efectiv aproximativ in 10 partide, cu o medie de 5 ore/ partida, deci avem cca 50 de ore de utilizare, fara a fi fortata in vreun fel. Prezinta urme normale de folosire (zgarieturi minore) care nu afecteaza sub niciun fel buna functionare a mulinetei. In primavara acestui an, i s-a facut o revizie completa, in sensul ca a fost desfacuta, curatata si gresata.
Din pacate nu am cutia si celelalte accesorii ale mulinetei, astfel ca se livreaza doar impreuna cu tamburul de rezerva (identic cu cel al mulinetei)si care este nou-nout siimpreuna cu husa de neopren Shimano.
Pret: 699 RON
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mulineta shimano technium 4000 mgs Japan
Pentru a vedea ce ascunde aceasta mulineta „sub capota” de magneziu accesati urmatorul link :

http://www.ebay.co.uk/itm/shimano-techn ... 7675.l2557

Mulineta este nou-nouta,nepescuita cumparata in toamna anului 2012 de pe acest site de la user-ul Vaga Aurel. Nici nu am apucat sa pun fir pe tambur si cu atat mai putin sa o scot pe malul apei. Mulineta este exceptionala atat din punct de vedere estetic cat si functional
Din pacate nu am cutia si alte accesorii la ea,
Pret :699 RON
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Preturile afisate nu includ taxele de transport.
Discutii si negocieri pe MP sau e-mail.

Dudusca
veteran
veteran

Re: Vand tot arsenalul de spinning

Mesaj de Dudusca » 29 Dec 2012, 12:15

Scule adevarate !!! Spor la vanzare.
Arizona Dream - This Is A Film

This is a film about a man and a xxx
The man thinks
The xxx doesn't think
The xxx is mute, expressionless
The xxx doesn't think because the xxx knows everything

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 29 Dec 2012, 12:28

Maiculita, ce de bunatati ! Se vede ca tocmai a fost Craciunul ! Sincer ma intrebam : in rate nu se poate ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 29 Dec 2012, 12:47

adica tu ti-ai cumparat scule de aproape 4.000 Ron in ultimul an si ai ajuns la concluzia ca nu ai timp sa le folosesti :) ?!?

spor la vanzare, dar sa mor daca inteleg ce minte ai avut :) cand le-ai luat.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 29 Dec 2012, 13:04

florin1948 scrie:Maiculita, ce de bunatati ! Se vede ca tocmai a fost Craciunul ! Sincer ma intrebam : in rate nu se poate ?
Mi-ai luat vorba din gura domnule ... Merge la Provident cred :) ha ha ha ! As face si un CAR ptr certatele ala sucar ...
Spor la vanzarea bijuteriilor !

vasilestiopei
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vasilestiopei » 29 Dec 2012, 14:31

Eu zic sa te mai gandesti, e pacat asa valori nu se vand... mai cugeta, poate te descurci altfel...... :headbash:
Vasile Stiopei
Lucioperca Club
tel: 0744.699.088
email: luciopercaclub@yahoo.com

ssfisher
veteran
veteran

Mesaj de ssfisher » 29 Dec 2012, 14:44

Hotararea de a pune „vesta de pescar in cui” si a vinde toate sculele a fost o reactie de moment si poate ca ulterior voi regreta acest pas :wallbash:.
Cu siguranta insa, nu regret niciun euro platit pe aceste scule si imi aduc aminte cu placere de toate partidele (ce-i drept destul de putine) petrecute cu aceste scule pe malul apei.
Tot la fel de sigur , daca in viitor „d-ul tic-tac” va fi mai ingaduitor in privinta timpului liber, cu certitudine imi voi reface „arsenalul” si imi voi lua scule si mai „smechere” :D, astfel ca aceasta vanzare poate fi vazuta si ca un upgrade (sau cel putin asa imi place sa cred).
Referitor la propunerea user-ului Florin1948 privind vanzarea in rate, ar fi o idee avand in vedere criza prelungita prin care trecem, dar asa cum scriam si in anunt, discutiile au loc doar pe privat.

mircea_00
veteran
veteran

Mesaj de mircea_00 » 29 Dec 2012, 16:52

nu va mai chinuiti voi sa-l intelegeti, eu il cunosc foarte bine de vreo 15 ani,si tot nu pricep
ce pot sa va spun ca sculele sunt in stare perfecta,pescuite chiar mai putin decat spune el in anunt

ssfisher
veteran
veteran

Mesaj de ssfisher » 30 Dec 2012, 09:51

Lanseta Lamiglas Skeet Reese si mulineta Shimano Twin Power 2500 FB sunt REZERVATE
Restul raman valabile.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 30 Dec 2012, 18:04

ssfisher scrie:Lanseta Lamiglas Skeet Reese si mulineta Shimano Twin Power 2500 FB sunt REZERVATE
Restul raman valabile.
Certatele ala ma rascoleste :) , vinde-o odata sa n-o mai vad asa frumoasa ca ma baga la necaz de cheltuieli :) ! :headbash:

Scrie răspuns