ssfisher scrie:Datorita lipsei de timp si fiindca este pacat ca astfel de scule sa stea „pe banca de rezerve” în loc sa fie pe malul apei unde „se simt in largul lor” si isi pot etala toate calitatile, m-am hotarat, cu greu

, sa ma despart de următoarele:
Lanseta Lamiglas Skeet Reese custom made by Gabie cu următoarele caracteristici: blanc Skeet Reese glass LMB841 cu lungime de 7' şi CW: 3/8-1 1/2 oz echipat cu 7 inele Fuji Alconite + 1 varf(top) Fuji SiC, mandrina Fuji VSS, maner split grip EVA, rubber buttcap,windingcheck matagi, hookkepper hand made.
Lucrata si finisata impecabil de Gabi Udilă în luna octombrie 2012.
Are la activ o singura partidă de 2-3ore şi pe cale de consecinţă este ca şi nouă.
Vine într-o husa neagra din catifea si în tub de protectie de la Maver.
Pret: 799 RON
Mulineta Daiwa New Certate 2500-Japan
Desi, sunt convins, ca mulineta nu mai are nevoie de nicio prezentare, voi enumera in continuare cateva aspecte de ordin tehnic: REAL FOUR concept; 9 rulmenti (incl. 4 "CRBB"); MAG SEALED; DigiGear II CNC-cut gearing; Cold forged ABS-II aluminium spool; Infinite anti-reverse; Tough AirBail; Twist Buster II line roller; GyroSpin; Longlife bail spring; Silent oscillation … s.a. caracteristici care au facut din Certate o „legenda a mulinetelor cu tambur fix”.
Mulineta a fost cumparata in luna martie 2012 de pe ebay si este impecabila, atat din punct de vedere estetic cat si functional, avand in total 2 iesiri pe apa de aprox.2 ore fiecare. Nu este desfacuta sau umblata in interior, ca noua.
Se livreaza in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile (saibe, saculet din material textil, hartii).
Pret:1699 RON
Mulineta Shimano Twin Power 2500 FB-Japan
Desi nu cred ca mai este necesar, amintesc doar cateva specificatii tehnnice, pe care, cred ca orice pasionat al spinning-ului le cunoaste:
7 rulmenti capsulati S-ARB + 1 rulment pe role,
Sistem cu 2 viteze de oscilatie,
Sistem dyna-balance,
Galet power roller ,
Antiretur supradimensionat,
Frana fata impermeabila, cu garnitura de cauciuc ,
Port de intretinere facila ,
Floating shaft
ETC.
A fost achizitionata in anul 2011, de pe ebay, folosita efectiv aproximativ in 10 partide, cu o medie de 5 ore/ partida, deci avem cca 50 de ore de utilizare, fara a fi fortata in vreun fel. Prezinta urme normale de folosire (zgarieturi minore) care nu afecteaza sub niciun fel buna functionare a mulinetei. In primavara acestui an, i s-a facut o revizie completa, in sensul ca a fost desfacuta, curatata si gresata.
Din pacate nu am cutia si celelalte accesorii ale mulinetei, astfel ca se livreaza doar impreuna cu tamburul de rezerva (identic cu cel al mulinetei)si care este nou-nout siimpreuna cu husa de neopren Shimano.
Pret: 699 RON
Mulineta shimano technium 4000 mgs Japan
Pentru a vedea ce ascunde aceasta mulineta „sub capota” de magneziu accesati urmatorul link :
http://www.ebay.co.uk/itm/shimano-techn ... 7675.l2557
Mulineta este nou-nouta,nepescuita cumparata in toamna anului 2012 de pe acest site de la user-ul Vaga Aurel. Nici nu am apucat sa pun fir pe tambur si cu atat mai putin sa o scot pe malul apei. Mulineta este exceptionala atat din punct de vedere estetic cat si functional
Din pacate nu am cutia si alte accesorii la ea,
Pret :699 RON
Preturile afisate nu includ taxele de transport.
Discutii si negocieri pe MP sau e-mail.