Vand St Croix Wild River 8,6ft MH

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

bogdan82
veteran
veteran

Re: Vand St Croix Wild River 8,6ft MH

Mesaj de bogdan82 » 20 Mar 2012, 23:30

Neamtule ... da-mi voie sa te contrazic, eu nu sunt interesat de lanseta, deci is oarecum impartial ... dar pretul oferit de tine nu este excelent din punctul meu de vedere ... sa-ti spun si de ce

Lanseta pe care o oferi tu la vanzare este identica cu St Croix Triumph TRS86MHF2 - are acelasi blank, are aceleasi inele, are acelasi lac, aceeasi pluta si are aceeasi mandrina ... numai ca Triumphul e asamblat in Mexic, pe cand Wild River-ul in SUA. Ceea ce difera este insa pretul - pretul de catalog la TRS86MHF2 este de 100$ , adica ajunge la noi la 412,5RON ... si daca ti-o aduce Ene(si nu-i singurul), cred ca ti-o aduce la pretul de catalog, adica 330RON

Mai difera si greutatea - Triumph-ul este cu 25.5g(adica cu 13.5%) mai usoara ... nu stiu de ce e asa, dar asa da greutatile St Croix :) ceea ce, pt mine este un mare plus

Cu alte cuvinte, din punctul meu de vedere, tu oferi o reducere intre 10%-37,5% pt un produs SH (daca o dai la 300RON) , fara garantie si alte alea ... de fapt redus cu 10%, ca stiu sigur ca sunt oameni care iti aduc lansete la pretul de catalog(chiar putin reduse daca is mai scumpe)

Triumph-ul de 2oz era la Caius 370RON nou acum cateva luni - acum nu mai e pe stoc ...

Eu in mod normal nu trollez pe-aici plangandu-ma de preturi mari ... si daca depasesc o limita, rog un moderator sa-mi stearga mesajul ... dar anumite arogante se cam platesc ... nu te mai scandaliza atata ca nu-i dracu asa de negru.

Intr-un fel te inteleg, dar asta-i piata SH de lansete pe rapitori.ro , la lansete din gama asta tre sa cobori pretul destul de mult ... parerea mea

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 21 Mar 2012, 00:16

Sa compari Triumph cu Wild River.....Le-am avut in mana pe amandoua dar chiar nu au nimic in comun.
Infine...

Poi cum sa nu fie bun pretul de 300lei cand la Caius lanseta costa daca nu ma insel 540 lei ! Tu ai vinde lanseta cu 260lei cum mi s-a oferit mie ? Asta deja e bataie de joc, fara suparare! Adica s-o dau la sub 50% din cat costa in magazin ?! Poi ce-s nebun ?
Nu ma intereseaza cine mai activeaza pe piata inoficial si la ce pret poate sa aduca. Eu stiu cat costa si stiu cat am dat pe ea si stiu cat vreau pe ea.
Care aroganta ? Din partea mea ? Eu cred ca interpretezi gresit.

Cred ca o diferenta de pret de 240lei fata de magazin e mai mult decat ok pt un sh. Acum, tu ce ai vrea ? Daca e folosita s-o dau la pret de Baracuda ? Sau mai bine, gratis ? :lol:

Pana la urma e cel mai mic pret pe care l-am vazut pana acum pe forum cerut pentru acest model de lanseta si cine considera ca e prea mult, e liber sa-si ia din alta parte.(evident, pe bani mai multi)
Daca tu faci rost de Wild River cu 330lei nou, eu il mananc !
Cu asta am incheiat discutia.
Cine vrea lanseta sigur stie cum da de mine.
Eu consider ca pretul e unul foarte bun. Deja stau pe ganduri daca merita s-o dau la banii astia. :?

mircea_00
veteran
veteran

Mesaj de mircea_00 » 21 Mar 2012, 01:03

bogdan82 scrie:Neamtule ... da-mi voie sa te contrazic, eu nu sunt interesat de lanseta, deci is oarecum impartial ... dar pretul oferit de tine nu este excelent din punctul meu de vedere ... sa-ti spun si de ce

Lanseta pe care o oferi tu la vanzare este identica cu St Croix Triumph TRS86MHF2 - are acelasi blank, are aceleasi inele, are acelasi lac, aceeasi pluta si are aceeasi mandrina ...

Mai difera si greutatea - Triumph-ul este cu 25.5g(adica cu 13.5%) mai usoara ... nu stiu de ce e asa, dar asa da greutatile St Croix :) ceea ce, pt mine este un mare plus
wild riverul are 25.5 g de tungsten in cotor,de aia-i mai scump... :headbash:
nu mai vorbiti prostii,e un super bat de avat la juma de pret
scuze de oftopic

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 23 Mar 2012, 02:04

bogdan82 scrie:Lanseta pe care o oferi tu la vanzare este identica cu St Croix Triumph TRS86MHF2 - are acelasi blank, are aceleasi inele, are acelasi lac, aceeasi pluta si are aceeasi mandrina ...

Mai difera si greutatea - Triumph-ul este cu 25.5g(adica cu 13.5%) mai usoara ... nu stiu de ce e asa...
:lol: :lol: :lol:
Poate din cauza ca-s "identice"...

Mai, mai, mai... :roll:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 23 Mar 2012, 07:14

:lol: :lol: :lol:
..."Triumph of wild river"...

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 23 Mar 2012, 09:27

Haideti, oferta expira peste scurt timp.
Daca nu o vand trebuie sa cumpar un Zauber pentru ea. Chiar vreti sa ma puneti sa-mi cheltui banii ? :lol:
Hai nu azi dar duminica seara o sa inchid anuntul.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 26 Mar 2012, 13:35

Inca valabil.
Schimb cu feeder Spro Serium, lansete Ron Thompson Hard Core II de 3m(sau ceva asemanator), mulineta spinning Okuma sau Shimano pana-n 200lei + diferenta.(sau alte variante dar nu sunt interesat de bete de spinning)
Pret 299,99lei :)

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 30 Mar 2012, 12:40

Sunt interesat si de o umbrela de 2,2 - 2,5m cu parasolar.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 01 Apr 2012, 11:03

Schimb cu 1 buc Okuma Longbow 665 + 200lei
Mulineta sa fie in stare foarte buna!
Valabil pentru Timisoara si Arad.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 03 Apr 2012, 13:53

280lei numai azi si maine!
Predare personala in Timisoara!
Pentru cei din Arad, cine vine dupa el(38km) il primeste la 270lei!!

Pentru ceilalti, 290lei +taxe transport.(exclus posta)

Scrie răspuns