Lanseta pe care o oferi tu la vanzare este identica cu St Croix Triumph TRS86MHF2 - are acelasi blank, are aceleasi inele, are acelasi lac, aceeasi pluta si are aceeasi mandrina ... numai ca Triumphul e asamblat in Mexic, pe cand Wild River-ul in SUA. Ceea ce difera este insa pretul - pretul de catalog la TRS86MHF2 este de 100$ , adica ajunge la noi la 412,5RON ... si daca ti-o aduce Ene(si nu-i singurul), cred ca ti-o aduce la pretul de catalog, adica 330RON
Mai difera si greutatea - Triumph-ul este cu 25.5g(adica cu 13.5%) mai usoara ... nu stiu de ce e asa, dar asa da greutatile St Croix

Cu alte cuvinte, din punctul meu de vedere, tu oferi o reducere intre 10%-37,5% pt un produs SH (daca o dai la 300RON) , fara garantie si alte alea ... de fapt redus cu 10%, ca stiu sigur ca sunt oameni care iti aduc lansete la pretul de catalog(chiar putin reduse daca is mai scumpe)
Triumph-ul de 2oz era la Caius 370RON nou acum cateva luni - acum nu mai e pe stoc ...
Eu in mod normal nu trollez pe-aici plangandu-ma de preturi mari ... si daca depasesc o limita, rog un moderator sa-mi stearga mesajul ... dar anumite arogante se cam platesc ... nu te mai scandaliza atata ca nu-i dracu asa de negru.
Intr-un fel te inteleg, dar asta-i piata SH de lansete pe rapitori.ro , la lansete din gama asta tre sa cobori pretul destul de mult ... parerea mea