Vand St Croix Wild River 8,6ft MH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand St Croix Wild River 8,6ft MH
Mai mult de atat ce sa mai scriu despre ea ?
E buna pentru avat, stiuca si clean mare. Nu e moale ca cele din fibra de sticla dar nici rapida ca cele pentru salau.
E buna pentru avat, stiuca si clean mare. Nu e moale ca cele din fibra de sticla dar nici rapida ca cele pentru salau.
370lei, pret ce include tub de protectie pvcNeamtul scrie:380leiNeamtul scrie:Lanseta e in stare buna.
Pret 400lei
Poze mai spre seara.
costul transportului il suporta clientul
Schimburi fac numai cu cei din zona Timisoara - Arad.
Transportul il suporta clientul.
usor negociabil
330lei
Chiar nimeni nu vrea lanseta ?
Chiar nimeni nu vrea lanseta ?
Azi sunt bine dispus.
320lei si livrare gratuita pentru Arad si Timisoara.

320lei si livrare gratuita pentru Arad si Timisoara.

Numai azi!
300lei si livrare gratuita pentru Arad si Timisoara!
Urgent!
300lei si livrare gratuita pentru Arad si Timisoara!
Urgent!
Am primit vre-o 40 de mp-uri si vre-o 4 telefoane in legatura cu lanseta...schimburi, oferte, etc.
Deci, oameni buni, sa ne intelegem. Lanseta nu pleaca fara 300lei(pomana pt o astfel de lanseta) si la pretul asta nu sunt de acord sa platesc niciun fel de transport si nici nu sunt de acord sa cumpar pe banii mei un tub pvc pentru transport.
Cine vrea lanseta cu adevarat, il rog sa ma sune: 0744541520 / 0752616555.
Aceasta oferta este valabila pana vineri seara dupa care voi cere inchiderea anuntului.
Deci, oameni buni, sa ne intelegem. Lanseta nu pleaca fara 300lei(pomana pt o astfel de lanseta) si la pretul asta nu sunt de acord sa platesc niciun fel de transport si nici nu sunt de acord sa cumpar pe banii mei un tub pvc pentru transport.
Cine vrea lanseta cu adevarat, il rog sa ma sune: 0744541520 / 0752616555.
Aceasta oferta este valabila pana vineri seara dupa care voi cere inchiderea anuntului.
Spor la vanzareNeamtul scrie: nu sunt de acord sa cumpar pe banii mei un tub pvc pentru transport.

Tubul costa 7 lei, m-am uitat chiar azi.
Platesti transportul, tubul + 300lei lanseta si maine pleaca la Oradea.
Ai numarul meu, daca mai esti interesat suna-ma.
Din 300lei nu mai las nici macar 1 leu. Daca ar fi lanseta ta si tu ai face la fel.
Au mai ramas 3 zile dupa care o sa retrag lanseta de la vanzare.(nu cere de mancare
)

Platesti transportul, tubul + 300lei lanseta si maine pleaca la Oradea.

Din 300lei nu mai las nici macar 1 leu. Daca ar fi lanseta ta si tu ai face la fel.
Au mai ramas 3 zile dupa care o sa retrag lanseta de la vanzare.(nu cere de mancare