Vand St.Croix SC.5 5S76MF2-G

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Re: Vand St.Croix SC.5 5S76MF2-G

Mesaj de stefanflorin » 26 Dec 2014, 00:51

macar omu' a avut OO sa recunoasca ca a gresit, nu stiu de ce il condamnati...poate era mai simplu pt. el sa nu dea explicatii referitoare la provenienta batului.
Urasc atarnatorii!

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 26 Dec 2014, 08:55

Ca sa lamurim povestea, batul a ajuns la mine (mi l-am facut cadou de Craciun) si ultima poza cu stiucile prinse a fost cu acest bat.
Omu a fost amabil si mi-a trimis lanseta sa o testez, apoi sa-i virez banii sau lanseta, dupa caz.
E lucrata ingrijit, senzitiva, lanseaza bine si cu 4 gr plus guma, singurul minus pt mine e mandrina deoarece nu e pe gustul meu, preferam un vss, dar deh, daca nu a fost customizata de mine nu comentez mai ales ca am cumparat-o la un pret foarte bun.
Probabil ca daca si eu as fi comandat un blank albastru si mi-ar fi adus verde as fi refuzat-o, ca d'aia e custom; dar atata timp cat omu si-a asumat greseala si a restituit avansul, cazul ar fi fost inchis din punctul meu de vedere.

Sarbatori fericite!

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 26 Dec 2014, 09:14

E daca avea mandrina VSS ,nu cred ca il m ai apucai ,pana una alta o ta-i pe Mures ca am auzit ca papa salaul la podul rosu pe gume mici si plumbi de 20 g.. :D
Sarbatori fericite!
:respekt:

Scrie răspuns