Vand St.Croix SC.5 5S76MF2-G
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
cristian.ene
- veteran

Re: Vand St.Croix SC.5 5S76MF2-G
Diferente mici de conicitati, adunate cu modificari ale taperelor si grosimii peretilor se traduc intr-un modele noi si diferite.
Nasol sa-i minti pe oameni chiar dacasuntlucruri de finete pe care nu le studiaza nu este un motiv sa nu le arati ca
0.460`` nu-i egal cu 470`` la fel cum 0.485`` nu-i egal cu 0.450`` direntelele mici de greutate arata si ele ca s-a lucrat si arhitectura blankurilor Extreme.
Mi-a sarit in ochi omisiunea pentru ca nu am mai navigat pe aici de mult si sigur nu voi mai puncta decat subiecte din acesta categorie.
Nasol sa-i minti pe oameni chiar dacasuntlucruri de finete pe care nu le studiaza nu este un motiv sa nu le arati ca
0.460`` nu-i egal cu 470`` la fel cum 0.485`` nu-i egal cu 0.450`` direntelele mici de greutate arata si ele ca s-a lucrat si arhitectura blankurilor Extreme.
Mi-a sarit in ochi omisiunea pentru ca nu am mai navigat pe aici de mult si sigur nu voi mai puncta decat subiecte din acesta categorie.
Corect! Insa uite eu trebuie sa-mi fac Lamiglasul ala pentru ca de fabrica nici nu este momentan si ,in plus, toti "utilizatorii" lui imi spun ca cel de fabrica e asa si pe dincolo ...tyrael scrie:Zamfi daca nu era marketingul, nici rodbuilderii nu aveau de lucru atat![]()
Stii care e treaba insa cu rodbuilderii ...unii gresesc mai mult sau mai putin ,iar altii ,ca sa nu greseasca
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Imi place ca tu te autosesizezi.. dar oare baietii astia de la st.croix. asa de darnici sunt sau asa de proasta incredere au in TNT u ala a lor ca il dau gratis???? Ambele blankuri au acelas pretcristian.ene scrie:Diferente mici de conicitati, adunate cu modificari ale taperelor si grosimii peretilor se traduc intr-un modele noi si diferite.
Diferenta e de 0.05.. o enormitate..
Apropo.. nu vreau sa apar eu pe nimeni dar nu te mai baga peste tot ca si tu ai lipsuri la informari..
Mai ales ca aici chiar nu e treaba ta.
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Ene ..ti-am cerut dovezi pentru ceeace sustii...m-ai convins iar ca deobicei.
.O sa te citez prima data din doua postari consecutive din acest topic ( altfel tipic tie, manipulare la greu din condei), minti si exagerezi sa obtii rezultatul scontat( sa denigrezi cat mai mult posibil concurenta)...foarte posibil ca majoritatea userilor chiar s-ar inclina sa te creada, dar unii mai inteleg unele lucruri........deci dupa tine, prima data :
Si inca tu ai nerusinarea sa ma faci mincinos?
Hai sa vedem cine minte si mai ales dece? Daca tot ai vrut sa arati cat esti de josnic. Sa vedem datele reale:
Cod blank :5S76MF2-B Bass/Walleye
Lungime :7'6"
Putere : M
Actiune: FAST
Bucati : 2
Fir recomandat :6-12
Putere : 3/16-5/8 ( 4.25g-17,5g)
Diametru butt : 0.465 inch (11, 811 mm)
Diametru varf : 4.0 (1.599 mm)
Greutate blank : 1.8 oz. ( 50,4 g)
Pret: $210
Cod blank :5S76MF2-G Bass/Walleye
Diametru butt : 0.470 ( 11,938 mm)
De asta spuneam sa te exprimi in mm ca majoritatea lumii nu este familiarizat cu fractuini de inch si vede doar o diferenta de 0.005...desi mi-ar fi convenit sa o las asa ca suna minuscul dar tot nu ar fi reflectat realitatea din perspectiva mioritica ..adica in mm ce intelege toata lumea de pe la noi, indiferent daca va da mai "rau" in cifre( tot realitatea va reflecta), este vorba despre o diferenta de 0,127 mm!!!!!!!!( nu o sa rotunjesc dinadins nici in jos nici in sus) in diametrul declarat de producator, atat si nimic mai mult..in rest toate, dar absolut toate specificatiile sunt perfect identince, incusiv greutatea celor doua blankuri....sa nu mai zic de pretul identic( oare dece? )
Daca tu sustii ca aceasta diferenta ( fara sa se schimbe ABSOLUT nimic in materiale folosite la constructia acestui blank..inafara de vopsea..oare dece? ), care este atat de minuscula incat sublere noastre ce folosim la masurarea diametrelor balnkurilor nu ar putea sesiza ( doar un micrometru) si foarte usor ar putea sa fie data si de o grosime diferita de vopsea si finsih pe blank,o sa faca un blank sa flecteze si sa se simta diferit in pescuit( cand greutatea,diametrul pe varf, lungimea sunt identice)...atunci din punctul meu de vedere te folosesti de aceasi metode de manipualre a maselor cu care ne-ai obisnuit.
Iar despre mandrine diferite pe care sunt rulate doar atat...St.Croix. sustine doar atat: ca prepreg-ul taiat de computer ce "intalneste" mandrinele IPC da un blank mai senzitiv , bla bla... deci aceasi mandrine IPC despre care vorbeste si in cazul blankurilor folosite la Legend Elite, nicidecum despre unele noi...fii sigur ca se regaseau in descriere in caz ca foloseau unele mai " revolutionare:...dar nu, nu spun asta....doar tu...stiu stiu tu ai informatii " din casa" de la ei, pacat ca ti-ai cam jucat credibilitatea si mai stiu ca St. Croix. nu da informatii "din casa" oricui.
Cam atat as fi vrut sa spun...fiecare judeca dupa cum crede( dar sa citeasca cu mare atentie toate datele ce am precizat in aceasta postare), nu ma deranjeaza...ma deranjeaza doar cand se incearca o denigrare cu niste argumente mincinoase si tendentioase.
Iar celui care a refuzat lanseta pe considerentele de mai sus...ii trasmit ca exista diferente enorme intre marketing, de care ma folosesc eu...si marketing mincinos, caruia i-a cazut victima inclusiv el.....si mai bine ma feresc sa folosesc un apelativ la adresa celor care cad in asemenea capcane.
Sarabatori Fericite si pace in suflete va doresc la toti.
.O sa te citez prima data din doua postari consecutive din acest topic ( altfel tipic tie, manipulare la greu din condei), minti si exagerezi sa obtii rezultatul scontat( sa denigrezi cat mai mult posibil concurenta)...foarte posibil ca majoritatea userilor chiar s-ar inclina sa te creada, dar unii mai inteleg unele lucruri........deci dupa tine, prima data :
Iar cu doua postari mai jos deja citim, tot din condeiul tau :Cum se vede in listaSt.Croix au conicitatii diferite pe butt 0.465 Extreme vs 0.470 Elite dar in realitate sunt diferente sensibile de conicitatii pe toata lungimea blankului.
0.460`` nu-i egal cu 470`
Si inca tu ai nerusinarea sa ma faci mincinos?
Hai sa vedem cine minte si mai ales dece? Daca tot ai vrut sa arati cat esti de josnic. Sa vedem datele reale:
Cod blank :5S76MF2-B Bass/Walleye
Diametru butt : 0.465 inch (11, 811 mm)
Cod blank :5S76MF2-G Bass/Walleye
Diametru butt : 0.470 ( 11,938 mm)
De asta spuneam sa te exprimi in mm ca majoritatea lumii nu este familiarizat cu fractuini de inch si vede doar o diferenta de 0.005...desi mi-ar fi convenit sa o las asa ca suna minuscul dar tot nu ar fi reflectat realitatea din perspectiva mioritica ..adica in mm ce intelege toata lumea de pe la noi, indiferent daca va da mai "rau" in cifre( tot realitatea va reflecta), este vorba despre o diferenta de 0,127 mm!!!!!!!!( nu o sa rotunjesc dinadins nici in jos nici in sus) in diametrul declarat de producator, atat si nimic mai mult..in rest toate, dar absolut toate specificatiile sunt perfect identince, incusiv greutatea celor doua blankuri....sa nu mai zic de pretul identic( oare dece? )
Daca tu sustii ca aceasta diferenta ( fara sa se schimbe ABSOLUT nimic in materiale folosite la constructia acestui blank..inafara de vopsea..oare dece? ), care este atat de minuscula incat sublere noastre ce folosim la masurarea diametrelor balnkurilor nu ar putea sesiza ( doar un micrometru) si foarte usor ar putea sa fie data si de o grosime diferita de vopsea si finsih pe blank,o sa faca un blank sa flecteze si sa se simta diferit in pescuit( cand greutatea,diametrul pe varf, lungimea sunt identice)...atunci din punctul meu de vedere te folosesti de aceasi metode de manipualre a maselor cu care ne-ai obisnuit.
Iar despre mandrine diferite pe care sunt rulate doar atat...St.Croix. sustine doar atat: ca prepreg-ul taiat de computer ce "intalneste" mandrinele IPC da un blank mai senzitiv , bla bla... deci aceasi mandrine IPC despre care vorbeste si in cazul blankurilor folosite la Legend Elite, nicidecum despre unele noi...fii sigur ca se regaseau in descriere in caz ca foloseau unele mai " revolutionare:...dar nu, nu spun asta....doar tu...stiu stiu tu ai informatii " din casa" de la ei, pacat ca ti-ai cam jucat credibilitatea si mai stiu ca St. Croix. nu da informatii "din casa" oricui.
Cam atat as fi vrut sa spun...fiecare judeca dupa cum crede( dar sa citeasca cu mare atentie toate datele ce am precizat in aceasta postare), nu ma deranjeaza...ma deranjeaza doar cand se incearca o denigrare cu niste argumente mincinoase si tendentioase.
Iar celui care a refuzat lanseta pe considerentele de mai sus...ii trasmit ca exista diferente enorme intre marketing, de care ma folosesc eu...si marketing mincinos, caruia i-a cazut victima inclusiv el.....si mai bine ma feresc sa folosesc un apelativ la adresa celor care cad in asemenea capcane.
Sarabatori Fericite si pace in suflete va doresc la toti.
Gandesti prea amplu, ti-am comandat blank albastru sa il imperechez cu o mulineta asemenea. Daca iti comandam tricou albastru sa se potriveasca cu adidasii mei albastri asa trebuia sa faci din perspectiva pretului acestei lansete, era ca un costum de lux care trebuia sa dea bine.... ca la banii asti lanseta e clar moft. Pai daca iti dau exact seria si tu cumperi altceva fara sa ma intrebi... ti-o asumi fara vaicareala pe forumuri. Ca are TET sa nu, ca are alte diametre... pe mine nu ma interesau, nici nu le stiam. Dar am vrut lanseta la tine.
Stiu doar un lucru, ai gresit pe mana ta, si daca apartii perioadei pre-decembriste cand mergea si asa.... afla ca acum NU MAI MERGE SI ASA! si aici ma refer si la culoare si la mai stii tu ce.... Asta ca o lamurire si pt celalti colegi care au luat rol de sacali inspumati la gura ca am tepuit builderul de calibru national...
Pe final, iti respect munca, lansetele, esti printre cei mai buni in domeniu.... asa ca am tinut sa am ceva facut de mana ta dar.... la atitudine mai ai de progresat, ca la cuvinte disimulate si pline de jale ca sa culce urechea adulatorii ai talent de politician. Daca erai tare pe maciuca spuneai clar ca lanseta provine dintr-o greseala fara sa te mai plangi ca ai luat gauri, cand gaura ti-ai dat-o singur... si aia nu depaseste 50 roni... cu indulgenta asta.
Sarbatori Fercite !!
Stiu doar un lucru, ai gresit pe mana ta, si daca apartii perioadei pre-decembriste cand mergea si asa.... afla ca acum NU MAI MERGE SI ASA! si aici ma refer si la culoare si la mai stii tu ce.... Asta ca o lamurire si pt celalti colegi care au luat rol de sacali inspumati la gura ca am tepuit builderul de calibru national...
Pe final, iti respect munca, lansetele, esti printre cei mai buni in domeniu.... asa ca am tinut sa am ceva facut de mana ta dar.... la atitudine mai ai de progresat, ca la cuvinte disimulate si pline de jale ca sa culce urechea adulatorii ai talent de politician. Daca erai tare pe maciuca spuneai clar ca lanseta provine dintr-o greseala fara sa te mai plangi ca ai luat gauri, cand gaura ti-ai dat-o singur... si aia nu depaseste 50 roni... cu indulgenta asta.
Sarbatori Fercite !!
www.spinningclub.ro
Si apropo nu am picat in nici un marketing mincinos si nici nu stiu cum se numesc aia de care insinuezi tu la persoana mea. DAR stiu sigur cum se numesc builderii cu renume national si cu multi admiratori care fac 2 greseli: una cand comanda..... si a doua o stii si tu..
www.spinningclub.ro
- hunting_fish
- veteran

Cred ca Arena - singurul topic de polemica ar fi fost mai potrivit pt.ultimele postari ale acestui topic...
In rest - imi place cum se prezinta lanseta si as fi vrut ca Mos Craciun sa mi-o "arunce" sub brad.
Stima si
In rest - imi place cum se prezinta lanseta si as fi vrut ca Mos Craciun sa mi-o "arunce" sub brad.
Stima si
...... ><(((@> .......
ene, esti terminat. cate lansete ai facut anul asta? 4? 6?
Ce bine ca s a dat lanseta asta.
Topicul o a deviat de la unl de vanzare......
Cu toate ca lanseta parea super ok si la bani buni poate ar fii indicat pentru 2015 stimate
ULK sa fii mai rezervat si sa nu te dai a tot stiutor.
Poate esti documentat dar am vazut montaje nu tocmai ok facute de tine.Estetic jos palaria.
Gresala ta e oricum de incepator si trebuia sa ti o asumi.
Spor la lansete in 2015.
Topicul o a deviat de la unl de vanzare......
Cu toate ca lanseta parea super ok si la bani buni poate ar fii indicat pentru 2015 stimate
ULK sa fii mai rezervat si sa nu te dai a tot stiutor.
Poate esti documentat dar am vazut montaje nu tocmai ok facute de tine.Estetic jos palaria.
Gresala ta e oricum de incepator si trebuia sa ti o asumi.
Spor la lansete in 2015.
..no..mah ce ati sarit ca "hienele" pe ULK lasati-l omu e la inceput....si din greseli invata.....in cativa ani o sa faca si el lansete si o sa va dea explicatii mai bune.........toata lumea bate toba cu lanseta custom......da sincer ceva pesti mai prindeti sau conteaza doar cate lansete custom aveti in portofoliu???

rapala the best vobler in the world