Vand sonar Humminbird 898c SI Combo
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
vipificator III
- veteran

Vand sonar Humminbird 898c SI Combo
Vand sonar SI DI Humminbird 898c SI Combo cu antena GPS externa sonda XHS-9-HDSI-180-T. Fara defectiuni stare excelenta functioneaza perfect, adus din USA in august 2012. La nevoie se poate si testa.
1.550usd usor negociabil!
1.550usd usor negociabil!
-
watermoccasin
- veteran

Re: Vand sonar Humminbird 898c SI Combo
Loooolll , s-a invirtit pamantul invers cind ai postat ...))))) sa inteleg ca pescuitul nu mai are secrete pentru dvs . ????
Din viata scapa cine poate.
-
vipificator III
- veteran

Este doar o chestiune de timp pana cand pana cand pescuitul sa nu mai aiba secrete pentru mine!
Imi este greu sa ma despart de primul meu sonar care m-a ghidat si evidentiat structurile apelor pescuite intr-un mod desavarsit, dar acum este nevoie de un upgrade! Sper sa rezist momentului!
Imi este greu sa ma despart de primul meu sonar care m-a ghidat si evidentiat structurile apelor pescuite intr-un mod desavarsit, dar acum este nevoie de un upgrade! Sper sa rezist momentului!
-
vipificator III
- veteran

1.500 usd
-
vipificator III
- veteran

1.450 usd!
-
vipificator III
- veteran

1.400 usd!
-
vipificator III
- veteran

1.000 usd.
vipificator III scrie:1.000 usd.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
GPS-ul este functional in Romania?
Intrebarea am pus-o doar din curiozitate. Si eu vreu sa-mi cumpar din SUA un sonar combo cu GPS (nu atat de sofisticat precum cel vandut de tine) si am auzit diverse variante pentru partea de GPS (ca nu ar functiona, ca functioneaza cu un up-date, ca introducerea unei harti cu Europa ar rezolva problema etc). Ma poti lamuri, te rog?
P.S. Imi cer scuze daca ti-am stricat cumva topicul, nefiind aceasta intentia mea.
Intrebarea am pus-o doar din curiozitate. Si eu vreu sa-mi cumpar din SUA un sonar combo cu GPS (nu atat de sofisticat precum cel vandut de tine) si am auzit diverse variante pentru partea de GPS (ca nu ar functiona, ca functioneaza cu un up-date, ca introducerea unei harti cu Europa ar rezolva problema etc). Ma poti lamuri, te rog?
P.S. Imi cer scuze daca ti-am stricat cumva topicul, nefiind aceasta intentia mea.
Bucuresti
-
vipificator III
- veteran

Rezervat!