Vand sonar Humminbird 898c SI Combo
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
vipificator III
- veteran

Re: Vand sonar Humminbird 898c SI Combo
GPS-ul merge fara probleme odata ce ai marcat un punct si dai comanda Go To te va duce negresit inspre acel punct fara probleme. Eu ola el am si antena externa gps de cele cu sistem intern nu stiu ce sa zic nu le-an incercat. Eu la achizitia lui m-am dus pe model verificat. Saracia obliga uneori sa nu-ti iei lucruri ieftine!:) Nu ai nevoie de nici un upgrade asa cum la lasat fabrica il poti folosi linistit (Default). Dupa care se pote jongla din setari pt ceva superior.
Multumesc pentru raspuns. M-am lamurit.vipificator III scrie:GPS-ul merge fara probleme odata ce ai marcat un punct si dai comanda Go To te va duce negresit inspre acel punct fara probleme. Eu ola el am si antena externa gps de cele cu sistem intern nu stiu ce sa zic nu le-an incercat. Eu la achizitia lui m-am dus pe model verificat. Saracia obliga uneori sa nu-ti iei lucruri ieftine!:) Nu ai nevoie de nici un upgrade asa cum la lasat fabrica il poti folosi linistit (Default). Dupa care se pote jongla din setari pt ceva superior.
Bucuresti
-
vipificator III
- veteran

Multumim de gazduire se poate inchide topicul!