Vand/Schimb Daiwa Oceano 4500 j
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand/Schimb Daiwa Oceano 4500 j
Mulineta se afla in stare foarte buna, o singura piesa de la galet ,cea metalica mica are urme de oxidare... pur estetic.... functional impecabila. Pret 400 lei
http://www.bransfords.com.au/scripts/pr ... roduct=245
http://www.bransfords.com.au/scripts/pr ... roduct=245
-
marian_popescu
- veteran

Re: Vand/Schimb Daiwa Oceano 4500 j
ma interesa si pe mine la un moment dat o daiwa exact ca asta
acelasi fir, aceeasi urma de coroziune...numai ca era 250 de lei, negociabil
sa fie o coincidenta?
daca da, imi cer scuze anticipat
acelasi fir, aceeasi urma de coroziune...numai ca era 250 de lei, negociabil
sa fie o coincidenta?
daca da, imi cer scuze anticipat
-
marian_popescu
- veteran

http://www.tocmai.ro/mulineta-daiwa-exc ... 64628.html
macar de scoteai firul de pe ea...
Se pare ca prietenul meu a puso si el pe net... Dar am luato eu de la el... Si ce e vreo crima? Plimba ursu si nu mai polua topicurile altora cu tiganul din tine...marian_popescu scrie:http://www.tocmai.ro/mulineta-daiwa-exc ... 64628.html
-
marian_popescu
- veteran

am zis eu ca e crima?
si daca as fi tigan ar fi vreo problema?
...la fel cum nici tu ca esti bijnitar de 2 lei nu e nicio problema. ba e fix problema ta. doar m-am asigurat sa nu fie si problema altora, care ar fi interesati de mulineta
si daca as fi tigan ar fi vreo problema?
...la fel cum nici tu ca esti bijnitar de 2 lei nu e nicio problema. ba e fix problema ta. doar m-am asigurat sa nu fie si problema altora, care ar fi interesati de mulineta
Sa te duci dracu daca eu sunt bisnitar nesimtit care esti! S-a umplut de de-alde tine pe forumuri fomistule!
-
marian_popescu
- veteran

Ar trebui sa iti spui in oglinda lucrurile astea
De ce te-ai suparat asa tare?
Pentru ca esti magar... Nu inteleg de ce atata ura ca am luat eu o mulineta de la un prieten si o vand... Cauta sa vezi in ani de zile ce bijnita asa cum zici tu am facut eu... Condamni fara sa ai cunostinta... Urat din partea ta... Dar asa e cand suntem ghidati de ura romani prosti care suntem... Bucurate ca ai facut rau... Esti cineva...marian_popescu scrie:Ar trebui sa iti spui in oglinda lucrurile astea
-
marian_popescu
- veteran

De ce te oftici atat? Am spus doar ca e o mulineta pe care ai luat-o cu 200 si vrei sa o dai cu 400
Ar fi trebuit doar sa dispari de pe-aici, atata tot
Felul in care te exprimi pe privat te recomanda, nu stiu de ce imi bat atata capul, prima mea postare era suficienta
Felul in care te exprimi pe privat te recomanda, nu stiu de ce imi bat atata capul, prima mea postare era suficienta
Omule crede-ma... Mai ai cativa ani de scoala sa ma ajungi... Dar cu nenorociti ca tine nu se merita sa vorbesti altfel... esti o mare mizerie ... Daca te crezi mare legionar sa stii ca nu esti. esti doar un idiot care nu a putut sa cumpere un chilipir si te razbuni pe cel ce ti-a luato inainte... Ce ai vazut pe pm e bruiat de site... Ca iti zisesem eu mai multe... Sunt de ani de zile pe forumuri da nesimtit ca tine nu am gasit... Stai linistit ca tot o dau... E la mai putin de jumatate din pret asa ca sa fii sanatos ... Apropo! Eu sa dispar? Nu omule... Ca nu am de ce... Faptul ca am luat o mulineta si o dau mai departe nu ma face infractor... Dar tu esti idiot sa faci tam tam din asa ceva... Simplu... Esti un gunoi!!!! O scursura!!! FOAMEA!!! Te descrie cel mai bine...marian_popescu scrie:De ce te oftici atat? Am spus doar ca e o mulineta pe care ai luat-o cu 200 si vrei sa o dai cu 400