numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
gyrgy
- senior

Danu13 scrie: Sunt de ani de zile pe forumuri da nesimtit ca tine nu am gasit... Stai linistit ca tot o dau... E la mai putin de jumatate din pret asa ca sa fii sanatos ... Apropo! Eu sa dispar? Nu omule... Ca nu am de ce... Faptul ca am luat o mulineta si o dau mai departe nu ma face infractor... Dar tu esti idiot sa faci tam tam din asa ceva... Simplu... Esti un gunoi!!!! O scursura!!! FOAMEA!!! Te descrie cel mai bine...
Poate esti de ani de zile pe alte forumuri, dar nu pe asta...Aici sunt oameni onesti pentru care cuvintele "corectitudine" si "cinste" mai inseamna ceva.
Crede-ma, oamenii ca tine dispar cu siguranta de pe forumul asta. Faptul ca ai luat o mulineta din alta parte cu un pret si incerci sa o vinzi aici dublu
nu te face infractor, este adevarat, te face nefrecventabil...
-
Danu13
- utilizator constant

Asa este pe rapitori.ro nu sunt de ani dar pe crapmania sunt de ani de zile fara plangeri pentru ca mi-am vandut echipamentul fara da gasesc oameni ca tine... Asta nu intelegi tu... Am luat o mulineta ieftin.. si o dau la mai putin de jumatate din pret... Dar tu vroiai moaca... Nu e... Soarta..!!! Cauta despre mine si dupa judeca... Roman prost... Judeci fara sa cunosti... De aia suntem primitivi fata de alte natii... Ca suntem prosti... Tu nu faci rabat!

) crezi ca am vreo pierdere? Nu... Stai calm... E usor sa faci rau bine putini stim sa facem....

asta esti tu...
-
marian_popescu
- veteran

bah, chiar nu te duce capul
de ce te-au banat si aia de pe crapmania? de corect ce esti?
si nu am vrut sa o iau, ba chiar mi-am scos la vanzare singura lanseta de heavy spin pe care o am
si sa ma suni noaptea sa ma trezesti pe mine si mai ales sotia si copilul ca sa te racoresti tu, chiar esti fara masura de prost
-
Danu13
- utilizator constant

L-au sters ca se i-au dupa prosti ca tine!
-
marian_popescu
- veteran

ba nu l-au sters, dar nu prea le ai tu cu de-astea
-
Danu13
- utilizator constant

marian_popescu scrie:ba nu l-au sters, dar nu prea le ai tu cu de-astea
Inteligent te mai crezi ma... L-au dezactivat si bagat in arhiva=sters de site... Vai de capu' tau!!! Ti-am mai zis mai ai de mancat pana sa ma ajungi... Imi bat capul degeaba cu un incompetent ca tine...

-
kleniacul
- veteran

Danu13 scrie:L-au sters ca se i-au dupa prosti ca tine!
Daca tot ati achizitionat mulineta bucurati-va de ea, pescuind-o , bineinteles.Iau se scrie fara cratima in acest caz.Lipsa de amabilitate si de politete care rezulta din replicile date celuilalt user va vor ingreuna mult mai mult vinzarea decit observatia facuta de acesta .Cu stima, Dan.
-
Danu13
- utilizator constant

kleniacul scrie:Danu13 scrie:L-au sters ca se i-au dupa prosti ca tine!
Daca tot ati achizitionat mulineta bucurati-va de ea, pescuind-o , bineinteles.Iau se scrie fara cratima in acest caz.Lipsa de amabilitate si de politete care rezulta din replicile date celuilalt user va vor ingreuna mult mai mult vinzarea decit observatia facuta de acesta .Cu stima, Dan.
Da domul meu! Asa este probabil ca nu o sa o vand aici... Ideea ca aceste replici au venit dupa acest user ma haituit pe vreo 3 forumuri ... Dupa cum el a zis a fost interesat si nu a apucat sa o i-a... Si si-a facut un obiectiv in a-mi pune bete in roate la vanzare... Nu imi fac probleme... E prea mica pentru pescuitul meu de crap... De aceea caut sa o schimb cu mulinete de crap... Probabil in mintea lui a facut un bine... si cine poate condamna asta fiecare gandeste in felul lui...Eu unu bijnita o consider cand cineva face asa ceva regulat... La mine a fost simplu.. Am luato ieftin nu mi se potriveste si o dau... Iar daca pot scoate putin mai mult nu cred ca sunt un excroc! Dar asa e cand esti condus de ura! Numai bine!
-
marian_popescu
- veteran

Mai am mult pana sa ajung ca tine? Crede-ma ca nimeni nu isi doreste asa ceva, agramatule!
Vanzare buna!
-
Danu13
- utilizator constant

marian_popescu scrie:Mai am mult pana sa ajung ca tine? Crede-ma ca nimeni nu isi doreste asa ceva, agramatule!
Vanzare buna!
Mai prostule! Cat de incult si de ignorant poti sa fi sa faci asemenea afirmatii? Cautati ma de munca si lasa lumea in pace!