Vand sau Schimb Abu Garcia Revo Toro S 61
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
Andrei ...
- utilizator constant

Vand sau Schimb Abu Garcia Revo Toro S 61
Vand sau Schimb cu scule pt somn de spinning
Caracteristici:
- rulmenti 4+1 rezistenti la coroziune
- raport de recuperare:5.3:1
- capacitate tambur:0.35mm/230m
- recuperare fir/tura manivela:0.74m
-maxim drag 25 lb / 11kg
Multiplicarul este ca si nou , functioneaza perfect are doar cateva partide de pescuit . Multipliactorul nu are cutie.
Poze : https://www.***.ro/oferta/vand-sau-schi ... 98c2d9d72a
Caracteristici:
- rulmenti 4+1 rezistenti la coroziune
- raport de recuperare:5.3:1
- capacitate tambur:0.35mm/230m
- recuperare fir/tura manivela:0.74m
-maxim drag 25 lb / 11kg
Multiplicarul este ca si nou , functioneaza perfect are doar cateva partide de pescuit . Multipliactorul nu are cutie.
Poze : https://www.***.ro/oferta/vand-sau-schi ... 98c2d9d72a
-
Andrei ...
- utilizator constant

-
Andrei ...
- utilizator constant

Re: Vand sau Schimb Abu Garcia Revo Toro S 61
S-ar putea sa-l vinzi mai u?or dac?-i umpli tamburul cu firul furat de la mine...
-
Andrei ...
- utilizator constant

Buna
Imi pare rau dar nustiu despre ce fir vorbiti , eu cred ca ma confundati cu o alta persoana . Varog frumos sa nu mai faceti acuzati de genu pentru ca nustiu despre ce este vorba . Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine inlegatura cu aceasta acuzatie ?
Va multumesc !
Imi pare rau dar nustiu despre ce fir vorbiti , eu cred ca ma confundati cu o alta persoana . Varog frumos sa nu mai faceti acuzati de genu pentru ca nustiu despre ce este vorba . Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine inlegatura cu aceasta acuzatie ?
Va multumesc !
Nu am avut niciodat? nici o problema cu nimeni de pe acest forum. Am cump?rat mai multe lucruri, am platit in avans sau mi-au fost trimise ?i am platit dup? ,sau am trimis in avans, ?i niciodat? nu au fost probleme. Nu vreau sa m? iau aiurea de tine. Te-ai trezit cu 185 de lei in buzunar ?i nu vrei sa le mai dai drumul. 185 de lei valorezi ?
Nu imi place sa fiu implicat in disputele altor persoane, insa nu imi plac nici cei ce nu-si respecta angajamentele....
Cat despre nr. de telefon, da, e numarul lui Teodor Andrei din Dej.
Cat despre nr. de telefon, da, e numarul lui Teodor Andrei din Dej.

Se pare ca atata valoreaza...............185 ....
-
Andrei ...
- utilizator constant

Anutul al cu Cumpar bete casting lam potat pentru prietenul meu Andrei deai apare numarul lui petru ca el era interesat si am pus numarul lui de telefon ca sa il contacteze direct pe el .
Ala nu-i numarul meu de telefon numarul meu este asta 0726757990 si ma numesc Varady Andrei poti sa ma cauti si pe facebook , poti sa ma suni daca doresti sa vezi ca nui aceiasi persoana .
Daca doreti da la cautare si scrie Colmic Herakles Calida Cast , la acest anut o sa vezi ca apare numarul meu de telefon pt ca a fost lanseta mea . Mai am un anutat care ma priveste tot personal pe mine Cumpar Lanseta Colmic Herakles Calida si aicea tot numarul meu apare .
Daca doresti mai cauta Colmic Herakles Calida Pro720MH acesta este anutul lui Costi despre aceasta lanseta si o sa vezi ca acolo pe pagina doi apare o adresa de amea de mail cum mia trimis Costi niste poze pe mail si cum lam intrebat una alta despre acea lanseta daca is mai aduce aminte si Costi poate confirma .
Ala nu-i numarul meu de telefon numarul meu este asta 0726757990 si ma numesc Varady Andrei poti sa ma cauti si pe facebook , poti sa ma suni daca doresti sa vezi ca nui aceiasi persoana .
Daca doreti da la cautare si scrie Colmic Herakles Calida Cast , la acest anut o sa vezi ca apare numarul meu de telefon pt ca a fost lanseta mea . Mai am un anutat care ma priveste tot personal pe mine Cumpar Lanseta Colmic Herakles Calida si aicea tot numarul meu apare .
Daca doresti mai cauta Colmic Herakles Calida Pro720MH acesta este anutul lui Costi despre aceasta lanseta si o sa vezi ca acolo pe pagina doi apare o adresa de amea de mail cum mia trimis Costi niste poze pe mail si cum lam intrebat una alta despre acea lanseta daca is mai aduce aminte si Costi poate confirma .