Vand sau Schimb Abu Garcia Revo Toro S 61
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vand sau Schimb Abu Garcia Revo Toro S 61
Anun?ul este postat de tine in numele tau... Oricum ai un prieten de valoare... 185 de lei
-
Andrei ...
- utilizator constant

Problema asta cu coletul nu ma priveste pe mine personala asta ii strict problema voastra voi stiti ce intelegeri ati avut , voi trebuie sa va rezolvati problema . Eu il stiu pe Andrei Todor un om serios care a cumparat multe lucriu si multe scule si stiu ca uni iau si trimis sa le vada (daca vor pot sa confirme ) si apoi lea platit si au fost scule scumpe acuma nustiu de ce tar da tie teapa penrtu 185 de lei .
Dar nu mi se pare corect sa imi strici anutul cu tot felu de acuzati , din cate stiu pe acest forum exista LISTA NEAGRA - Vanzare /Cumparare si puteai sa deschiszi acolo un subiect cu aceasta broblema si putem lamuri acolo lucrurile , nu cred ca tear fi placut sa iti strice cineva si tie anunturile . Orcum fapta ii consumata nu mai conteaza problema asta tot cu Andrei Todor trebuie sa o rezolvi .
Eu nu am cu nime nimic , daca crezi bine ca ii contu meu si nu a lui Andrei Todor daca nu si asea ii bine eu unu nu iti datorez nimic , daca doresti poti sa ma suni orcand pe nr asta 0726757990 sa vezi ca nui Andrei Todor .
Va multumesc !
Dar nu mi se pare corect sa imi strici anutul cu tot felu de acuzati , din cate stiu pe acest forum exista LISTA NEAGRA - Vanzare /Cumparare si puteai sa deschiszi acolo un subiect cu aceasta broblema si putem lamuri acolo lucrurile , nu cred ca tear fi placut sa iti strice cineva si tie anunturile . Orcum fapta ii consumata nu mai conteaza problema asta tot cu Andrei Todor trebuie sa o rezolvi .
Eu nu am cu nime nimic , daca crezi bine ca ii contu meu si nu a lui Andrei Todor daca nu si asea ii bine eu unu nu iti datorez nimic , daca doresti poti sa ma suni orcand pe nr asta 0726757990 sa vezi ca nui Andrei Todor .
Va multumesc !
Îmi pare r?u c? ?i-am stricat topicul dar în anun?ul acela nu scrie c? prietenul tau cumpara . Daca prietenul tau era un om serios nu ajungeam sa ne tiganim pentru 185 de lei.
-
Andrei ...
- utilizator constant

Da ai drepta ii si vina mea ca nu am precizat in anunt ca cauta un prieten si sa facut confunzie . Nui nici o problema o sa fac alt toping cu anutul . 
-
Andrei ...
- utilizator constant

Multumesc ! , se poate inchide .