Vand Rapala SR,SSR,CNR
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Rapala SR,SSR,CNR
Si apropo domnu Vlasiu,din cate am vazut aveti magazin si aici in Targu Mures si chiar am cumparat din el alaltaieri ceva deale pescuitului la rapitori dar din cate imi amintesc am vazut cred ca maxim zece modele de voblere RAPALA.Asta vizavi de faptul ca va laudati cu o oferta nelimitata si imposibil de numarat de voblere RAPALA la magazinul dumneavoastra.Daca m-am inselat imi cer scuze anticipat.
Cu respecte.
Cu respecte.
Stimate domnule Marincas,
Nu ma intereseaza absolut deloc ce vinde si cat vinde si cum vinde domnul Gamer.
Ce m-a deranjat foarte tare si i-am spus-o personal a fost faptul ca a sunat la magazinul nostru din Cluj, a intrebat de voblere, a facut inventarul dupa care s-a intors pe forum si a aruncat cu noroi cum ca oferta e limitata,cum ca stocuri,cum ca magazinul ar fi asa si pe dincolo.. desi el nu a fost niciodata pe la noi.
Ma intreb cu ce i-am gresit eu lui de trebuie sa ma puna pe mine in balanta cu oferta lui ?
Daca va uitati pe Total Fishing o parte din voblere sunt la promotie.
Deci, chestia cu bisnita aici pe forum e un fenomen vechi si cu radacini adanci.
Dar niciodata n-am aruncat cu noroi ca sa imi vand marfa si nici dansul nu ar trebui sa faca la fel.
Faptul ca i-au raspuns oamenii ca exista preturi mai bune in alte parti probabil l-a indignat pe om si a inceput sa verifice daca e adevarat.
Noi avem promotia de la importatori si asa o prezentam si noi.Consideram ca suntem fairplay fata de clientii nostrii si avem preturile corecte nu le umflam de dragul castigului.
Cu asta am incheiat orice interventie pe acest subiect si am sa va rog sa nu ma mai implicati in discutie.
Cu respect,
Adrian Vlasiu
Nu ma intereseaza absolut deloc ce vinde si cat vinde si cum vinde domnul Gamer.
Ce m-a deranjat foarte tare si i-am spus-o personal a fost faptul ca a sunat la magazinul nostru din Cluj, a intrebat de voblere, a facut inventarul dupa care s-a intors pe forum si a aruncat cu noroi cum ca oferta e limitata,cum ca stocuri,cum ca magazinul ar fi asa si pe dincolo.. desi el nu a fost niciodata pe la noi.
Ma intreb cu ce i-am gresit eu lui de trebuie sa ma puna pe mine in balanta cu oferta lui ?
Daca va uitati pe Total Fishing o parte din voblere sunt la promotie.
Deci, chestia cu bisnita aici pe forum e un fenomen vechi si cu radacini adanci.
Dar niciodata n-am aruncat cu noroi ca sa imi vand marfa si nici dansul nu ar trebui sa faca la fel.
Faptul ca i-au raspuns oamenii ca exista preturi mai bune in alte parti probabil l-a indignat pe om si a inceput sa verifice daca e adevarat.
Noi avem promotia de la importatori si asa o prezentam si noi.Consideram ca suntem fairplay fata de clientii nostrii si avem preturile corecte nu le umflam de dragul castigului.
Cu asta am incheiat orice interventie pe acest subiect si am sa va rog sa nu ma mai implicati in discutie.
Cu respect,
Adrian Vlasiu
Urmatoarele sunt rezervate: SSR 7 culoare: 34 Silver Fl Chart, 35 Crawdad
SSR 5 culoare: 38 Silver Fl Chart
Urmatoarele nu sunt valabile: SSR 7 culoare: 34 Silver Fl Chart, 35 Crawdad
Am primit Cordell-urile.
Stare exceptionala!
Multumesc. Numai Bine!
Stare exceptionala!
Multumesc. Numai Bine!
Cu placere, si eu multumesc. Fir intins!dancostea scrie:Am primit Cordell-urile.
Stare exceptionala!
Multumesc. Numai Bine!
PRETURI: SSR7; SSR5 ; SR7 ; SR5 - 35 ron; CNR6 & CNR7 - 30ron; rapala folosit 25ron/buc; CC Wally Diver - 25ron; Matzuo Tournament Crank - 25ron.
Mai sunt disponibile urmatoarele modele:
SR 7 culoare: 1 Bluegill, 2 Perch, 3 Bleeding Olive Flash, 4 Crawdad, 5 Olive Green Craw, 6 Bleeding Copper Flash, 7 Dark Brown Crawdad, 8 Hot Tiger, 9 Bleedihg Hot Olive, 10 Silver Fl Chart., 11 Holographic Shiner, 12 Silver, 13 Hot Steel, 14 Regal Shad, 15 Yellow Perch, 16 Green Tiger UV, 17 Pink Tiger UV, 18 Firetiger.
SR 5 culoare: 19 Bluegill, 20 Perch, 21 Bleeding Olive Flash, 22 Crawdad, 23 Olive Green Craw, 24 Bleeding Copper Flash, 25 Dark Brown Crawdad, 26 Hot Tiger, 27 Bleedihg Hot Olive, 28 Silver, 29 Red Crawdad, 30 Hot Steel, 31 Regal Shad, 32 Yellow Perch, 33 Pink Tiger UV
SSR 7 culoare: 34 Yellow Perch, 35 Bluegill
SSR 5 culoare: 36 Crawdad, 37 Bluegill, 38 Hot Steel
Clackin Rap 7 culoare: 39 Regal Shad
Clackin Rap 6 culoare: 40 Regal Shad
SRRS 7:41 Firetiger, 42 Silver
Cotton Cordell: Wally Diver: 43 Chrome/Black Back
Matzuo: Tournament Crank: 44 Sexy Shad
Rapala utilizate: Rapala: Skitter Pop Frog, Long Casting Firetiger, Jointed Shad Rap HTP, Husky Jerk GRH
Mai sunt disponibile urmatoarele modele:
SR 7 culoare: 1 Bluegill, 2 Perch, 3 Bleeding Olive Flash, 4 Crawdad, 5 Olive Green Craw, 6 Bleeding Copper Flash, 7 Dark Brown Crawdad, 8 Hot Tiger, 9 Bleedihg Hot Olive, 10 Silver Fl Chart., 11 Holographic Shiner, 12 Silver, 13 Hot Steel, 14 Regal Shad, 15 Yellow Perch, 16 Green Tiger UV, 17 Pink Tiger UV, 18 Firetiger.
SR 5 culoare: 19 Bluegill, 20 Perch, 21 Bleeding Olive Flash, 22 Crawdad, 23 Olive Green Craw, 24 Bleeding Copper Flash, 25 Dark Brown Crawdad, 26 Hot Tiger, 27 Bleedihg Hot Olive, 28 Silver, 29 Red Crawdad, 30 Hot Steel, 31 Regal Shad, 32 Yellow Perch, 33 Pink Tiger UV
SSR 7 culoare: 34 Yellow Perch, 35 Bluegill
SSR 5 culoare: 36 Crawdad, 37 Bluegill, 38 Hot Steel
Clackin Rap 7 culoare: 39 Regal Shad
Clackin Rap 6 culoare: 40 Regal Shad
SRRS 7:41 Firetiger, 42 Silver
Cotton Cordell: Wally Diver: 43 Chrome/Black Back
Matzuo: Tournament Crank: 44 Sexy Shad
Rapala utilizate: Rapala: Skitter Pop Frog, Long Casting Firetiger, Jointed Shad Rap HTP, Husky Jerk GRH