Vand Rapala SR,SSR,CNR

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
g@mer
utilizator constant
utilizator constant

Re: Vand Rapala SR,SSR,CNR

Mesaj de g@mer » 06 Iun 2013, 09:01

S-au vandut SR 5: Orange Tiger UV, Green Tiger UV si SSR 5 Perch.

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 06 Iun 2013, 10:10

g@mer scrie: dar apropo, spune-mi te rog in ce magazin se gaseste ca oricum luni ma duc la cluj.
Cluj - Napoca, Str. Garibaldi nr. 5

SR05 - 35 LEI
SR07 - 35 LEI
SSR05 - 35 LEI
SSR07 - 35.99 LEI
SSR09 - 35.99 LEI
https://www.totpescuit.ro

g@mer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de g@mer » 06 Iun 2013, 14:41

Da ai dreptate! Dar ai omis sa spui un lucru: SUNT LA PROMOTIE!!!! si stocul este limitat, adica cateva bucati. Da, au cateva modele si culori dar primesc 4-5 buc si nu stiu cand o sa mai primeasca. Iar despre pret au spus 55 ron in toata tara dar ei acum fac o promotie. La magazinele de pe net gasesti 51 ron, iar la distribuitor 33-34 ron din informatiile pe care le am (nu stiu daca sunt corecte). Daca ziceai si treaba cu promotia era 100% corect. Cine merge dupa astfel de informatii eronate, are toate sansele sa auda "acum nu mai avem dar ieri aveam, si inca cate". Iar despre magazin citeste un pic forumul pescarulclujean sa vezi ce parere au pescarii. Despre voblerele mele atat vreau sa spun ca: 1 nu fac comert (regulat), 2 pe multe dintre ele am dat peste 40 de ron (stiu sa fac comert nu?) , iar 3 sa facem un mic calcul, de ex: 3x 40 (SSR, sa fie voia ta) = 120 din care scadem transportul + taxa de transfer al banilor 6 ron si ajungem la pretul real adica 38 ron, cu alte cuvinte scadem 2 ron din pretul fiecarei vobler !!! Iar ca sa inchid, lasa-ma in amarul meu ca si asa imi fac o gaura de cateva sute de roni cu vobrelele acestea.
Nu te supara, dar sunt satul cu oamenii de genul tau care arunca cu venin in stanga si dreapta dupa care pleaca. In speranta ca intelegi din mesaj te rog nu ma deranja. Multumesc!

dsg
veteran
veteran

Mesaj de dsg » 06 Iun 2013, 16:40

g@mer scrie:Da ai dreptate! Dar ai omis sa spui un lucru: SUNT LA PROMOTIE!!!! si stocul este limitat, adica cateva bucati. Da, au cateva modele si culori dar primesc 4-5 buc si nu stiu cand o sa mai primeasca. Iar despre pret au spus 55 ron in toata tara dar ei acum fac o promotie. La magazinele de pe net gasesti 51 ron, iar la distribuitor 33-34 ron din informatiile pe care le am (nu stiu daca sunt corecte). Daca ziceai si treaba cu promotia era 100% corect. Cine merge dupa astfel de informatii eronate, are toate sansele sa auda "acum nu mai avem dar ieri aveam, si inca cate". Iar despre magazin citeste un pic forumul pescarulclujean sa vezi ce parere au pescarii. Despre voblerele mele atat vreau sa spun ca: 1 nu fac comert (regulat), 2 pe multe dintre ele am dat peste 40 de ron (stiu sa fac comert nu?) , iar 3 sa facem un mic calcul, de ex: 3x 40 (SSR, sa fie voia ta) = 120 din care scadem transportul + taxa de transfer al banilor 6 ron si ajungem la pretul real adica 38 ron, cu alte cuvinte scadem 2 ron din pretul fiecarei vobler !!! Iar ca sa inchid, lasa-ma in amarul meu ca si asa imi fac o gaura de cateva sute de roni cu vobrelele acestea.
Nu te supara, dar sunt satul cu oamenii de genul tau care arunca cu venin in stanga si dreapta dupa care pleaca. In speranta ca intelegi din mesaj te rog nu ma deranja. Multumesc!
Du-te pe str Craiova la Costel... acolo nu sunt la promotie si costa 40 lei bucata... si nu o lua in nume de rau dar daca vrei sa le dai(la clujeni cel putin) mai lasa din pret...

antoniu
junior
junior

Mesaj de antoniu » 06 Iun 2013, 17:15

Pai atunci sa isi ieie clujenii de la Costel!!!!!
:wallbash:

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 06 Iun 2013, 17:58

@gamer > Domnule Gamer, mi s-a atras atentia ca probabil a plecat telefonul dumneavoastra de astazi de pe acest topic.

In primul rand dumneavoastra ati fost tratat cu respect la telefon si v-am invitat sa vedeti colectia de voblere, probabil una dintre cele mai mari din tara la ora actuala.
Oferta dumneavoastra la Rapala, care probabil sunt luate de pe Ebay sau din alta parte si credeti ca dati lovitura, va spun eu... NU E BUNA !

Probabil ca mai exista diversi care in lipsa de informatie o mai musca.
Dar credeti-ma ca la capitolul articole de pescuit noi magazinele au ajuns sa fie foarte competitive la preturi.
Atat de competitive , incat dumneavoastra ati iesit din schema.Si bishnitari ca dumneavoastra inca multi.

Si credeti-ma ca nu am nici o jena si nici o retinere sa fac oricand plangere la Fisc sau in alta parte pentru venituri neimpozitate.Nu de alta, dar exact cum a spus si domnul Radulescu, aceste forumuri au ajuns locuri pentru oportunisti ca dumneavoastra , sa faca bisnita ieftina.

Pana una alta ,eu si altii ca mine angajam oameni,platim taxe la stat ,ca matale sa ai pensie la batranete,drumuri pe care sa umblii si ape in care sa pescuiesti.Sa nu crezi ca e tara nimanui.

Cat despre afirmatiile jegoase la adresa magazinului nostru, eu te invit sa faci o tura prin magazinele din Cluj si sa imi spui unde ai fost tratat cu atata seriozitate si respect ca la noi.
Si eu si colegii mei avem ani buni in spate in competitii de pescuit si cu siguranta miile de pescari care ne calca pragul au inteles asta cand au ales sa nu mearga la bisnitari sau la piata sa dea de cineva ca tine care ii "incarca".

Asa ca stimate domn eu zic sa iti iei catrafusele si sa termini cu aruncatul de noroi.

Si ca sa stii despre ce e vorba , oferta va fi mereu "in limita stocului disponibil", ca si la tine de fapt... dar te asigur ca eu am la dispozitie mai mult stoc decat poti tu sa numeri.Si da toate sunt la 35 de Lei mai ieftin de la tine.

g@mer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de g@mer » 06 Iun 2013, 18:46

Domnule Shoco, in cazul in care v-am suparat si v-am pus intr-o lumina proasta pe dv si magazinul dv, i-mi cer scuze fata de dv. public! Totodata pot sa spun ca convorbirea mea cu dv in legatura cu voblerele a fost ok, adica am fost tratat corect. Mentionez ca nu este parerea mea personala ci a pescariilor de pe forumul pescarclujean, pe care oricine poate sa acceseze, dar parerea lor nu depinde mine ci numai de dv. In legatura de voblerele dv dati cu cat vreti si cui vreti, iar despre ale mele pot sa va spun ca sunt cumparate din magazinele de pescuit din tara. Iar despre amenintariile si jigniriile dv fata de mine (nu v-am jignit si nu v-am amenintat) nu sunt ok daca vreti sa aratati un comportament civilizat. Cu speranta ca nu am fugarit cumparatorii de la magazinul dv va doresc succes in toate.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 06 Iun 2013, 18:54

Apreciez comportamentul fairplay.

Cu respect,
Adi Vlasiu

g@mer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de g@mer » 07 Iun 2013, 14:33

Preturile se modifica dupa cum urmeaza:

SSR7; SSR5 ; SR7 ; SR5 - 35 ron; CNR6 & CNR7 - 30ron; rapala folosit 25ron/buc; CC Wally Diver - 25ron; Matzuo Tournament Crank - 25ron.

La fiecare comanda se adauga 6 ron ce reprezinta transport+taxa transfer bancar! Comanda minima 3 buc! Se aplica regula PRIMUL VENIT PRIMUL SERVIT!
Pe zona Tg_Mures s-au ocazional Cluj ,posibil predare personala. La predare personala nu se ia in calcul transport + taxa transfer bancar. Contact oroszlan72@freemail.hu s-au intre 08 - 21 la tel. 0741079317

Mai sunt disponibile urmatoarele modele:
SR 7 culoare: 1 Bluegill, 2 Perch, 3 Bleeding Olive Flash, 4 Crawdad, 5 Olive Green Craw, 6 Bleeding Copper Flash, 7 Dark Brown Crawdad, 8 Hot Tiger, 9 Bleedihg Hot Olive, 10 Silver Fl Chart., 11 Holographic Shiner, 12 Silver, 13 Hot Steel, 14 Regal Shad, 15 Yellow Perch, 16 Green Tiger UV, 17 Pink Tiger UV, 18 Firetiger.
SR 5 culoare: 19 Bluegill, 20 Perch, 21 Bleeding Olive Flash, 22 Crawdad, 23 Olive Green Craw, 24 Bleeding Copper Flash, 25 Dark Brown Crawdad, 26 Hot Tiger, 27 Bleedihg Hot Olive, 28 Silver, 29 Red Crawdad, 30 Hot Steel, 31 Regal Shad, 32 Yellow Perch, 33 Pink Tiger UV
SSR 7 culoare: 34 Silver Fl Chart., 35 Crawdad, 36 Yellow Perch, 37 Bluegill
SSR 5 culoare: 38 Silver Fl Chart., 39 Crawdad, 40 Bluegill, 41 Hot Steel
Clackin Rap 7 culoare: 42 Regal Shad
Clackin Rap 6 culoare: 43 Regal Shad
SRRS 7:44 Firetiger, 45 Silver
Cotton Cordell: Wally Diver: 46 Chrome/Black Back
Matzuo: Tournament Crank: 47 Sexy Shad
Rapala utilizate: Rapala: Skitter Pop Frog, Long Casting Firetiger, Jointed Shad Rap HTP, Husky Jerk GRH

antoniu
junior
junior

Mesaj de antoniu » 07 Iun 2013, 17:53

As avea o intrebare catre domnu Vlasiu.De unde pana unde ati ajuns sa definiti un coleg pescar ca si ,,citez''BISNITAR SI OPORTUNIST doar din prisma faptului ca incearca sa vanda mai mult de 2 voblere pe acest site care de fapt cu asta se ocupa.Nu el ar trebui sa isi ceara scuze ci dumneavoastra domnul meu pentru afirmatiile gratuite pe care le faceti.Intamplator se face ca il cunosc pe GAMER si pot sa va asigur ca este un om cu un caracter deosebit, cinstit si onest.De mult il intreb ce face cu atatea voblere pe care le tot cumpara,probabil si din magazinul dumneavoastra,dar asta e placerea lui sa aiba cat mai multe si diversificate.Nu vad cu ce va deranjeaza.Si daca acuma sa hotarat sa mai renunte la o parte din ele ,asta inseamna ca trebuie sa trimitem DNA-ul si FISCUL la el acasa??Daca va laudati ca sunteti asa de umblat prin lume si pe la concursuri si peste tot,ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa aruncati invective in stanga si in dreapta.Si da aveti dreptate domnul meu am cumparat si eu si el din state unele voblere care nu le gaseam aici,nu de pe ebay ci de la cabelas si le-am adus prin cate o cunostinta.Dar sunt mult prea putine ca sa putem afirma doar asa cum avem chef ca am face bisnita.Poate o sa avem ocazia sa ne vedem undeva pe apele tarii si atunci o sa va dati seama ca ceea ce vinde el este doar o mica parte din ceea ce detine ca numar de voblere.
Cu respecte
Marincas Antoniu Stefan
Targu Mures

Scrie răspuns