Vand mulineta Shimano Nasci C3000 sigilata
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand mulineta Shimano Nasci C3000 sigilata
http://www.fisherking.ro/mulinete-spinn ... -3000.html
Ca sa vezi. .....?!
Ca sa vezi. .....?!
Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!
Disponibila.
Disponibila. Mulineta este sigilata, iar acest model este echivalentul pentru Japonia al lui Shimano Technium, doar ca are mai multi rulmenti (4 fata de 3 cati are Technium). Pret: 450ron.
450ron. Negociabil. Accept si unele schimburi in Bucuresti.
adyduck scrie:450ron. Negociabil. Accept si unele schimburi in Bucuresti.
Disponibila.
Mulineta pentru piata japoneza, model Editie Limitata cu 4+1 rulmenti, rulaj impecabil, calitate ireprosabila.
adyduck scrie:Mulineta pentru piata japoneza, model Editie Limitata cu 4+1 rulmenti, rulaj impecabil, calitate ireprosabila.
Am testat modelul 4000FA (cu numai 3+1 rulmenti) existent la TF in stoc (redus de la 540 la 380ron). Din pacate pentru marfa adusa de magazinele din Romania, modelul FA merge ca o rasnita de piper, neexistand practic nici o legatura, nici ca functionalitate, nici ca aspect, intre ce vinde TF si mulineta mea; mai ca nu iti vine sa crezi ca este un Shimano, marca recunoscuta pentru functionarea foarte silentioasa a mulinetelor sale.
Trebuie sa ii dau dreptate lui andrei-ovidiu care in topicul pe care vindea o mulineta Rarenium facea o diferentiere clara intre modelul pentru Asia si cel pentru Europa, din pacate in defavoarea celui la care avem noi acces in mod normal.
Mulineta valabila.
Trebuie sa ii dau dreptate lui andrei-ovidiu care in topicul pe care vindea o mulineta Rarenium facea o diferentiere clara intre modelul pentru Asia si cel pentru Europa, din pacate in defavoarea celui la care avem noi acces in mod normal.
Mulineta valabila.