Vand mulineta Shimano Nasci C3000 sigilata
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand mulineta Shimano Nasci C3000 sigilata
Asa cum am spus, schimb doar cu o mulineta de 4000 noua, nefolosita.
-
- utilizator constant
succes,sper sa gasesti vr-un papagal
Multumesc. Te caut daca am nevoie...andreiu_32 scrie:succes,sper sa gasesti vr-un papagal
-
- utilizator constant
bre,pe plat. e 70 de euro mulineta asta a ta,eu voiam s-o iau ca sa imi invat fata de 6 ani sa pescuiasca,cine dracu iti da tie 500 roni???? esti intr-o ureche
Baietas, vezi-ti de treaba ta si mai spala-te la gura cand vorbesti. Ti-am mai spus si pe privat ca nu ma intereseaza nici o oferta de la tine, indiferent de valoarea ei. Mulineta asta nu e pentru tine; cauta in alta parte unde e mai ieftin. Daca mai postezi in topicul asta ma vad obligat sa iti fac raport pentru limbajul suburban pe care il folosesti.
adyduck scrie:Disponibila. Schimb si cu mulineta marimea 4000 (Nasci, Stradic, TwinPower, Biomaster) in aceeasi stare (noua), la care dau diferenta.
Disponibila. Schimb si cu mulineta marimea 4000 (Nasci, Stradic, TwinPower, Biomaster) in aceeasi stare (noua), la care dau diferenta.
adyduck scrie:Disponibila. Schimb si cu mulineta marimea 4000 (Nasci, Stradic, TwinPower, Biomaster) in aceeasi stare (noua), la care dau diferenta.
Disponibila si pret negociabil. Schimb si cu mulineta marimea 4000 (Nasci, Stradic, TwinPower, Biomaster) in aceeasi stare (noua), la care dau diferenta.