VAND MULINETA SHIMANO CATANA 3000SFB
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
VAND MULINETA SHIMANO CATANA 3000SFB
Detalii produs PRET 155 RON FIX
*2+1 rulmenti ESTE NOUA-ATASEZ FACTURA
* Capacitate fir: 0,25mm/140m DATA FACTURARII 03.04.2013
* Raport de recuperare: 5,2:1
* Galet Power roller
* Angrenaj prelucrat (forjat) la rece
* Sistem Varispeed
* Ax central "Floating Shaft II"
* Rulment "Super Stopper II"
* Dyna balance
* Maner Biogrip
* Tambur de rezerva din grafit XT7
* Tambur din duraluminiu
* Frana pe fata
* Greutate: 270 grame
*2+1 rulmenti ESTE NOUA-ATASEZ FACTURA
* Capacitate fir: 0,25mm/140m DATA FACTURARII 03.04.2013
* Raport de recuperare: 5,2:1
* Galet Power roller
* Angrenaj prelucrat (forjat) la rece
* Sistem Varispeed
* Ax central "Floating Shaft II"
* Rulment "Super Stopper II"
* Dyna balance
* Maner Biogrip
* Tambur de rezerva din grafit XT7
* Tambur din duraluminiu
* Frana pe fata
* Greutate: 270 grame
Re: VAND MULINETA SHIMANO CATANA 3000SFB
Dai un click in dreapta site-lui si ajungi la concluzia ; http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 13439.html
Spor la vanzare .
Spor la vanzare .
Multumesc!
Va multumesc pentru gazduire.Nu mai este de vanzare!
Din cauza unora ca tine care dau 10 up-puri /zi s-a dus dracu topicul asta si nimeni nu mai apuca sa isi vanda marfa ca vin niscai bisnitari ca tine de vand marfa la pret de magazin pe aici si ocupa prima pagina nonstop
-
- utilizator constant
pai aici e treaba de administratori, pot sa ia atitudine ca reguli sunt dar nu le respecta nimeni. oricum treaba merge prin escaladare, ajung aproape toti utilizatorii sa dea up-uri...trebuie sa tina cumva pasul.
nu se respecta regulile forumului..... la a doua, treia incalcare cont blocat/inchis ( aici nu prea e in interesul site-ului).
chiar nu sunt niste meseriasi care sa faca niste upgradeuri?...ar fi super ok daca s-ar putea cumva citi mac-ul placii de retea( nu stiu daca se poate asa ceva) de pe care se face contul( ca asta nu-l mai fenteaza nimeni) si un user blocat nu-si va mai putea face cont de pe acelasi calc ( conturi de mail se pot face cate vrei ..).
sper ca nu am deranjat pe nimeni, umila mea parere.
fire zbuciumate fratilor.
nu se respecta regulile forumului..... la a doua, treia incalcare cont blocat/inchis ( aici nu prea e in interesul site-ului).
chiar nu sunt niste meseriasi care sa faca niste upgradeuri?...ar fi super ok daca s-ar putea cumva citi mac-ul placii de retea( nu stiu daca se poate asa ceva) de pe care se face contul( ca asta nu-l mai fenteaza nimeni) si un user blocat nu-si va mai putea face cont de pe acelasi calc ( conturi de mail se pot face cate vrei ..).
sper ca nu am deranjat pe nimeni, umila mea parere.
fire zbuciumate fratilor.
Nu o sa mai vizualizez niciodata acest forum.Vad ca sunteti tare rautaciosi, daca omu a luat ceva si nu-i convine nu trebuie sa incerce sa vanda!
Domnule administartor va rog sa-mi stergeti datele din bazele dumneavoastra , de astazi nu mai aveti acceptul meu sa le folositi. Multumesc.
Este o rusine!
Domnule administartor va rog sa-mi stergeti datele din bazele dumneavoastra , de astazi nu mai aveti acceptul meu sa le folositi. Multumesc.
Este o rusine!
O rusine din partea acestora care se dau cei mai destepti si cei mai corecti!!!