VAND MULINETA SHIMANO CATANA 3000SFB
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: VAND MULINETA SHIMANO CATANA 3000SFB
nu pot inchide subiectul (ceva bug sau drepturi de moderare limitate) dar vin cu o precizare ca mesajele de genul "up"/"valabil" sunt permise conform noilor reguli deja mentionate in anunturile facute de admin
- haprian ionel
- veteran
Re: VAND MULINETA SHIMANO CATANA 3000SFB
[quote="michelle1980"]pai aici e treaba de administratori, pot sa ia atitudine ca reguli sunt dar nu le respecta nimeni. oricum treaba merge prin escaladare, ajung aproape toti utilizatorii sa dea up-uri...trebuie sa tina cumva pasul.
nu se respecta regulile forumului..... la a doua, treia incalcare cont blocat/inchis ( aici nu prea e in interesul site-ului).
chiar nu sunt niste meseriasi care sa faca niste upgradeuri?...ar fi super ok daca s-ar putea cumva citi mac-ul placii de retea( nu stiu daca se poate asa ceva) de pe care se face contul( ca asta nu-l mai fenteaza nimeni) si un user blocat nu-si va mai putea face cont de pe acelasi calc ( conturi de mail se pot face cate vrei ..).
sper ca nu am deranjat pe nimeni, umila mea parere.
fire zbuciumate fratilor.[/quote]
Interesant domne cum sar cu gura in cate o treaba ca asta exact aia care dau tepe altora (a se vedea mai sus) Lui domnu michelle nu-i convine cand baga altii up-uri dar oare mie imi comvine cand primesc inapoi coletul pe care i l-am trimis?
nu se respecta regulile forumului..... la a doua, treia incalcare cont blocat/inchis ( aici nu prea e in interesul site-ului).
chiar nu sunt niste meseriasi care sa faca niste upgradeuri?...ar fi super ok daca s-ar putea cumva citi mac-ul placii de retea( nu stiu daca se poate asa ceva) de pe care se face contul( ca asta nu-l mai fenteaza nimeni) si un user blocat nu-si va mai putea face cont de pe acelasi calc ( conturi de mail se pot face cate vrei ..).
sper ca nu am deranjat pe nimeni, umila mea parere.
fire zbuciumate fratilor.[/quote]
Interesant domne cum sar cu gura in cate o treaba ca asta exact aia care dau tepe altora (a se vedea mai sus) Lui domnu michelle nu-i convine cand baga altii up-uri dar oare mie imi comvine cand primesc inapoi coletul pe care i l-am trimis?