Vand lansete STEEZ, StCroix,Lamiglas,barca,diverse

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Goldelian
senior
senior

Re: Vand lansete STEEZ, StCroix,Lamiglas,barca,diverse

Mesaj de Goldelian » 30 Dec 2014, 16:52

Eu am luat biomasterul acum cca 1 luna de zile. Acum 4-5 zile, F&H m-a sunat sa ma intrebe daca sunt multumit de mulineta, daca am scos-o la pescuit , daca am avut parte de driluri cu ea......Gestul m-a bucurat si mi-a confirmat inca odata calitatea lui de om. Sa nu mai zic ca omu' a batut Bucurestiul, ca sa-mi achizitioneze de la edi curiosul un rulment pt un upgrade la o mulineta...si asta se intampla pe la ora 10 seara... plus telefon in care edi mi-a explicat ce si cum sa fac . Omu' m-a ajutat , eu platind doar rulmentul, toate astea fara sa ne cunoastem personal.
Am stat destul de mult la tel cu F&H si nu pot sa va spun decat ca este un tip f de treaba, un tip cu care iti face placere sa stai de vb, sa-l asculti , un tip de la care ai ce sa inveti.
Pe parcursul intregii tranzactii facute cu mine, a fost f amabil, iar tranzactia s-a desfasurat impecabil.
:bere:

F&H
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de F&H » 30 Dec 2014, 18:43

Ghibort, e onorant pt tine ca ti-ai recunoscut înfrângerea, deci sunt na?ul t?u si de ast?zi te nume?ti " Omul din lift" - daca tot î?i plac Parazi?ii; uite ?i dedica?ia mea pt tine (a nu se asculta de al?i useri,este doar pt Ghibort alias "Omul din lift")

https://m.youtube.com/watch?list=PL34EF ... gQ8wCrFYFY.

F&H
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de F&H » 09 Ian 2015, 14:59

Au mai r?mas:
LAMIGLAS G1000 original,nou.
-213cm,o bucata,3/4-2 1/4oz,mâner split grup
Pret 649 tub transport Maver inclus

ST CROIX AVID ULF
-198cm,doua bucati,1/32-3/16oz,fast,echipat Fuji
Pret 399 cu husa originala