Vand lansete STEEZ, StCroix,Lamiglas,barca,diverse
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vand lansete STEEZ, StCroix,Lamiglas,barca,diverse
Bha, Adrian...incepi sa semeni cu tac-tu, gabor.
Lasa, bai ghimpe, oamenii sa-si vanda sculele.....profesionistule care esti tu profi
Lasa, bai ghimpe, oamenii sa-si vanda sculele.....profesionistule care esti tu profi
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
f&h, ce sa zic...se vede cum iese din din tine cocalarismul, de la modul cum te exprimi, pana la modul cum scrii (cu k in loc de ca) precum analfabetii pe whatsapp.
In concluzie: date-n plm de manelist prost.
In concluzie: date-n plm de manelist prost.
Gaby,nu mai ai pe unde sa pescuiesti?
nu te mai lasa patronii de balti sa pleci cu sacul plin?
in alta ordine de idei eu nu m-am luat de tactu....
iar esti pe langa subiect si vorbesti mult...dar nu spui nimic
ca de obicei
un an bun sa ai...
nu te mai lasa patronii de balti sa pleci cu sacul plin?
in alta ordine de idei eu nu m-am luat de tactu....
iar esti pe langa subiect si vorbesti mult...dar nu spui nimic
ca de obicei
un an bun sa ai...
Ohooo....nu muri de grija baltilor mele de pescuit 
Esti ca un tanga pus pe un luptator sumo....pe orice topic de vanzare esti bagat....
Esti ca un tanga pus pe un luptator sumo....pe orice topic de vanzare esti bagat....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
bha gaby(sa vb ca tine)civilizat....ca multi bucuresteni prin adoptie...
esti aproape de 4000de postari si spui ca eu sunt pe topicuri?
da,pe ale mele.iar daca am facut alte inteventii le-am facut la obiect
- crapmaniacul
- veteran

Adriane ca iti place sau nu e un fapt ca te bagi mereu pe topicuri ca ai sau nu ai treaba si daca iti atrage vreun coleg atentia, cum am mai facut-o si eu anterior, nu-ti convine ... Intrebarea ta aia clasica deja si mai mereu fara rost "motivul vanzarii" e ca mamaliga-n perete de multe ori cred ca iti dai seama dar nu-ti pasa.
Nu stiu daca esti rau intentionat de fiecare data, probabil ca nu, poate doar neinspirat, insa nu ajuti pe nimeni cu postarile de acest gen. Foloseste mesajul privat ca din cauza asta s-a inventat, are un scop si asa nu o sa deranjezi, cel putin nu vizibil.
Fiecare vinde ceva ca i-a ramas mic, ca are placere sau neplacere, din o mie de motive dar nu trebuie sa dea explicatii peste explicatii, lasa oamenii in pace sa-si vanda acareturile sau sa cumpere asa cum fiecare se pricepe si il duce capul. Pe bune, unele comentarii sunt pur si simplu agasante uneori, e clar ca "interventionistii" se baga pe topicuri din o mie de motive dar numai din acela de a cumpara ceva nu. Sunt satul de cei care judeca ei pe unul sau pe altul ca vinde ceva sau cumpara, da' de ce vinde da' de ce cumpara, poate o fi asa si pe dincolo, dar daca e , dar daca nu e, sigur e ceva la mijloc ... metehne romanisme vechi derivate din capra vecinului sau cainele, drumul lung si prostul ... Stiu, stiu ca nu am dreptate, chiar deloc, si am scris mult ca poate asa o sa tii minte macar putin ...
Nu stiu daca esti rau intentionat de fiecare data, probabil ca nu, poate doar neinspirat, insa nu ajuti pe nimeni cu postarile de acest gen. Foloseste mesajul privat ca din cauza asta s-a inventat, are un scop si asa nu o sa deranjezi, cel putin nu vizibil.
Fiecare vinde ceva ca i-a ramas mic, ca are placere sau neplacere, din o mie de motive dar nu trebuie sa dea explicatii peste explicatii, lasa oamenii in pace sa-si vanda acareturile sau sa cumpere asa cum fiecare se pricepe si il duce capul. Pe bune, unele comentarii sunt pur si simplu agasante uneori, e clar ca "interventionistii" se baga pe topicuri din o mie de motive dar numai din acela de a cumpara ceva nu. Sunt satul de cei care judeca ei pe unul sau pe altul ca vinde ceva sau cumpara, da' de ce vinde da' de ce cumpara, poate o fi asa si pe dincolo, dar daca e , dar daca nu e, sigur e ceva la mijloc ... metehne romanisme vechi derivate din capra vecinului sau cainele, drumul lung si prostul ... Stiu, stiu ca nu am dreptate, chiar deloc, si am scris mult ca poate asa o sa tii minte macar putin ...
Esti atat de ascuns intre bucile unui luptator sumo incat n_ai inteles ce am vrut sa_to zicadrian99 scrie:bha gaby(sa vb ca tine)civilizat....ca multi bucuresteni prin adoptie...![]()
Arunca o provide LA statisticile tale:
Cel mai activ în forumul:Anunturi vanzare / cumparare - numai pescuit
(2403 mesaje / 81.37% din mesajele utilizatorului)
Despre asta vorbeam ......despre asta_to scrie so crapagiul maniac
PS: scz vanzatorului pt poluarea subiectului, dad n_am putut rezista
B?i GHIBORT stiu k te manank'n 3,14ZD?(roaga pe cineva sa-ti traduc?) si o sa faci lectur? pe la mine! Un manelist k mine fii sigur k stie sa-ti r?spund? si cu cuvintele tale...dar prefer sa te astept sa vinzi ceva sau poate sa cumperi si dupa întâlnire postam poze cu tine'n furou. Pana atunci ,f?-?i o lab? si vezi daca po?i s? te stropesti in gât!
-
georgeborza
- veteran

Mai baieti.....ia stati voi putin si nu va mai certati....pana la urma ce rost are,ce castigati? Sunt convins de faptul ca majoritatea sunte-ti baieti buni,si daca ne vedem pe balta bem o tuica fiarta impreuna,poate sunt si zmei pe aici am mai vazut....dar problemele sau rezolvat exagerat de repede, asa ca propun un armistitiu, macar pana trec sarbatorile astea frumoase. 
Cocalare, ce sa zic...m-ai coplesit si m-ai invins..
Cu prostii si manelistii nu trebuie sa te lupti cu armele lor ca te inving.
Dar tot e bina ca a vazut tot forumul ce gogoman esti.
Cat despre amenintari..? Da-te-n plm din nou.
Si i-a de aici: https://www.youtube.com/watch?v=VBmh0_NAnrM
Cu prostii si manelistii nu trebuie sa te lupti cu armele lor ca te inving.
Dar tot e bina ca a vazut tot forumul ce gogoman esti.
Cat despre amenintari..? Da-te-n plm din nou.
Si i-a de aici: https://www.youtube.com/watch?v=VBmh0_NAnrM