Vand Daiwa Certate 2508PE Japan noua

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: Vand Daiwa Certate 2508PE Japan noua

Mesaj de Nemernic » 14 Iun 2013, 10:47

adrian99 scrie:am ridicat coletu
mulineta era in pachet,noua(cum este descrisa-n anunt)

la rece se misca bine
ramane de vazut pe apa...

referitor la modul in care s-a desfasurat tranzactia nu-i doresc nimanui
in momentul in care respecti termenii unei intelegeri este normal ca si cealalta parte sa faca la fel
Sa fie intr-un ceas bun :lol: :lol: :lol: :lol: ...sunt convins cu f multi de pe aici au stat cu inima stransa :D

p.s.: oricum....urat din partea vanzatorului... :evil:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 14 Iun 2013, 10:55

cand banii sunt munciti pana la ultimul leut cam stai cu inima stransa.... :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Iun 2013, 12:12

adrian99 scrie:cand banii sunt munciti pana la ultimul leut cam stai cu inima stransa.... :wink:
Categoric....

Ma bucur ca ti-a ajuns mulineta asa cum a fost descrisa ;)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 14 Iun 2013, 16:25

Nemernic scrie:
adrian99 scrie:cand banii sunt munciti pana la ultimul leut cam stai cu inima stransa.... :wink:
Categoric....

Ma bucur ca ti-a ajuns mulineta asa cum a fost descrisa ;)
Si eu ma bucur si iti doresc sa te bucuri de ea la maxim.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 14 Iun 2013, 18:24

Eu ti-am zis ca te agiti deageaba.... :roll:

gigiscula
junior
junior

Mesaj de gigiscula » 14 Iun 2013, 19:12

Ma bucur ca ti-a ajuns mulineta;)

Razvan2002
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Razvan2002 » 14 Iun 2013, 19:42

Baieti eu sunt pe Sf Gheorghe unde nu prea este semnal.tot ce pot sa spun este ca am respectat dorinta lui adrian ca pana vineri sa-i anunga mulineta.A anuns la destinatar joi la pranz.In rest ce pot sa spun.Ar fi bine sa asteptam sa avem o certitudine la o teapa si apoi sa mancam.........Domnul adrian nu mai raspunde la telefon incepand de miercuri.Daca ar fi raspuns ar fi aflat ca mulineta este trimisa.Consider ca nu am facut nimic care sa duca cu gandul la o teapa.Pe forum denigram tot pe forum ar trebui sa ne cerem scuze.Numai de bine

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 15 Iun 2013, 00:02

d-ul paul daca tot erati(sunteti)la pescuit cum ati primit mesajele de la mine( prin care va rugam(intrucat marti dupa ce-ati primit banii n-ati mai ajuns la posta romana(asa cum stabilisem) sa trimite-ti mulineta prin curier rapid sa-mi ajunga saptamana asta.
de raspuns n-ati raspuns inclusiv miercuri....
daca ati fost intr-o zona fara acoperire as fi stiut

deci sa nu exageram
chiar daca ati trimis mulineta pentru mine sunteti o persoana cu care n-o sa mai colaborez

is curios(daca veti mai scoate ceva la vanzare)cate persoane vor proceda ca mine(sa va faca virament si sa astept cand veniti de la pescuit din Delta sa confirmati)

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 15 Iun 2013, 23:29

@ adrian99 du-te la biserica si aprinde o lumanare si las-i in pace pe cei care prind ...fluturi !!!!
De acum inainte vezi cu ce persoane te incurci ...mai bine dai ceva in plus ..dar stai linistit ...este un punct de vedere...!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

Razvan2002
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Razvan2002 » 16 Iun 2013, 22:06

Domnul Adrian am ajuns si eu acasa.Am citit ce ati scris ultima data.In primul rand trimiteti nu se scrie cum ati scris dumneavoastra(trimite-ti).Probabil ca faptul ca ati strans fiecare banut atat de greu este strans legat de corigenta dumneavoastra la gramatica limbii romane.A fi pauper nu este o scuza pentru acuzele pe care mi le aduceti.In primul rand dumneavoastra ati propus modalitatea de virament bancar.A fost in avantajul dumneavoastra pentru ca nu ati platit comisionul de transfer a banilor.In al doilea rand eu personal v-am trimis un sms pe data de 12.06.2013 la ora 13.59 in care v-am scris ca mulineta este trimisa prin fan.Pe bratul Sf.Gheorghe este greu cu semnalul gsm,dar imediat ce am avut semnal v-am sunat.Nu ati mai raspuns niciodata la telefon si am sunat de cateva ori.Simplul fapt ca nu am raspuns la telefon atunci cand ati vrut dumneavoastra v-a determinat sa deschideti un topic care a dus in cu totul alta parte.Daca as fi stiut ca sunteti atat de suspicios si banuitor eu personal as fi renuntat la aceasta tranzactie considerand ca pur si simplu nu merita deranjul.Asa cum au observat si altii ati achizitionat o mulineta de clasa la un pret foarte bun.Probabil ca daca era pretul mai mare nu ati mai fi fost atat de banuitor.Iar daca ati facut atatea eforturi sa o achizitionati sfatul meu esta sa va limitati la un anumit nivel,nu de alta dar e posibil sa aveti un accident vascular din cauza emotiilor.

Scrie răspuns