Vand Daiwa Certate 2508PE Japan noua
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vand Daiwa Certate 2508PE Japan noua
ce bine o fi de anumite persoane sa nu le pese de bani...
adica 1800lei este vreu chilipir oby....sau ce?
tinand cont ca este un user nou iar eu am i-am propus varianta optima pentru el(virament si apoi trimiterea coletlui) consider c-am fost mai mult decat corect
pe mine m-a deranjat cel mai mult ca nu mi-a confirmat viramentu,n-a raspuns la niciun telefon si sms atat marti cat si miercuri
dupa ce-am postat aici primesc sms pe nr pe care am dialogat dar nu de la el ci de la sotie care ma urecheaza intrucat i-am facut sotul de ras....adica era normal sa fi asteptat vreo saptamana(desi am explicat mai sus ce stabilisem privind livrarea)pana sa vina coletul
vreau sa spun c-am facut un efort in a cumpara mulineta asta,intrucat nu sunt vreun patron sau mare om de afaceri ca alte persoane ci am un salariu.
cei de fan mi-au confirmat(acum cateva minute)ca este un colet venit de la Iasi(pe numele meu)
maine o sa merg sa ridic
adica 1800lei este vreu chilipir oby....sau ce?
tinand cont ca este un user nou iar eu am i-am propus varianta optima pentru el(virament si apoi trimiterea coletlui) consider c-am fost mai mult decat corect
pe mine m-a deranjat cel mai mult ca nu mi-a confirmat viramentu,n-a raspuns la niciun telefon si sms atat marti cat si miercuri
dupa ce-am postat aici primesc sms pe nr pe care am dialogat dar nu de la el ci de la sotie care ma urecheaza intrucat i-am facut sotul de ras....adica era normal sa fi asteptat vreo saptamana(desi am explicat mai sus ce stabilisem privind livrarea)pana sa vina coletul
vreau sa spun c-am facut un efort in a cumpara mulineta asta,intrucat nu sunt vreun patron sau mare om de afaceri ca alte persoane ci am un salariu.
cei de fan mi-au confirmat(acum cateva minute)ca este un colet venit de la Iasi(pe numele meu)
maine o sa merg sa ridic
sper sa fie mulineta in el:D:D:D
eu voiam sa te asigur ca nu e teapa
poate chiar are omu ceva probleme sau o fi la peste fara semnal(eventual o fi trimis sotia coletu si de asta sa fi preferat curieru)
oricum ai luat superscula la pret mai mult decat cinstit
poate chiar are omu ceva probleme sau o fi la peste fara semnal(eventual o fi trimis sotia coletu si de asta sa fi preferat curieru)
oby,eu te cred ca fiind iesan de-al tau il aperi...
dar pretul pe care l-am platit pentru o mulineta deosebita,nu super scula este cel pe care l-a cerut
n-am negociat,n-am insistat pe o alta suma(cum fac anumite persoane gen"eu atat pot sa ofer")
deci pana sa-i virez banii ma gasea,intra aici si posta
dupa ce-am facut viramentul a plecat la pescuit intr-o zona fara acoperire....
se intampla sa nu dam unii de altii dar un sms de confirmare poti sa trimiti oricand
vrea sa cred c-a trimis mulineta intrucat este o persoana serioasa nu datorita postarilor de aici
dar pretul pe care l-am platit pentru o mulineta deosebita,nu super scula este cel pe care l-a cerut
n-am negociat,n-am insistat pe o alta suma(cum fac anumite persoane gen"eu atat pot sa ofer")
deci pana sa-i virez banii ma gasea,intra aici si posta
dupa ce-am facut viramentul a plecat la pescuit intr-o zona fara acoperire....
se intampla sa nu dam unii de altii dar un sms de confirmare poti sa trimiti oricand
vrea sa cred c-a trimis mulineta intrucat este o persoana serioasa nu datorita postarilor de aici
- crystianoo
- veteran

oby 1 scrie:eu voiam sa te asigur ca nu e teapa
Pretul mai mult decat cinstit era maxim 1500 lei,daca te uiti pe plat.co.jp si faci neste calcule iti iese adusa aici la 1400 lei,am vrut sa o cumpar eu insa noroc ca am prieteni f buni care mi-au deschis ochii
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
- crystianoo
- veteran

uite ca se poate si mai jos http://www.rapitori.ro/forum/new-certat ... 41-10.htmlcrystianoo scrie:oby 1 scrie:eu voiam sa te asigur ca nu e teapa
Pretul mai mult decat cinstit era maxim 1500 lei,daca te uiti pe plat.co.jp si faci neste calcule iti iese adusa aici la 1400 lei,am vrut sa o cumpar eu insa noroc ca am prieteni f buni care mi-au deschis ochii![]()
![]()
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
cristi,mulineta calculata la pretul de la plat ajunge pe la 1400lei
daca insa nu treci de vama,transport etc ajungi pe la 2000lei
iar mulineta de care zici la postarea urmatoare este posibil sa fie modelul anterior(new-certate)
1700-1800pret maxim de oferit

daca insa nu treci de vama,transport etc ajungi pe la 2000lei
iar mulineta de care zici la postarea urmatoare este posibil sa fie modelul anterior(new-certate)
1700-1800pret maxim de oferit
-
vaga aurel
- veteran

Defineste cineva notiunea de "pret corect"? a nu se confunda cu " chilipir, ocazie, moca " etc. Adrian dupa ce primesti mulineta sau ...banii da un semn....xanax free
. numa-bine!
am ridicat coletu
mulineta era in pachet,noua(cum este descrisa-n anunt)
la rece se misca bine
ramane de vazut pe apa...
referitor la modul in care s-a desfasurat tranzactia nu-i doresc nimanui
in momentul in care respecti termenii unei intelegeri este normal ca si cealalta parte sa faca la fel
mulineta era in pachet,noua(cum este descrisa-n anunt)
la rece se misca bine
ramane de vazut pe apa...
referitor la modul in care s-a desfasurat tranzactia nu-i doresc nimanui
in momentul in care respecti termenii unei intelegeri este normal ca si cealalta parte sa faca la fel