vand bocanci columbia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vand bocanci columbia
vand bocanci noi marimea 44 2/3 dar eu cred ca sunt cu un numar mai mic,se potrivesc pt cineva care poarta 43, pret 300 lei sau schimb cu diverse
http://www.amazon.com/Columbia-Mens-Cre ... B002HWSHG8
http://www.amazon.com/Columbia-Mens-Cre ... B002HWSHG8
Re: vand bocanci columbia
rezervati pana la sfarsitul saptamanii de userul Nemernic!
112foc scrie:rezervati pana la sfarsitul saptamanii de userul Nemernic!

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
deie dreq, porti 43?Nemernic scrie:112foc scrie:rezervati pana la sfarsitul saptamanii de userul Nemernic!

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Bre`...la cat esti de mic ma-ndoiesc ca porti 43...vrei sa faci bisnita?

vrei sa-ti repet si tie ?andrei-ovidiu scrie:Bre`...la cat esti de mic ma-ndoiesc ca porti 43...vrei sa faci bisnita?![]()

da, ma...fac bisnita

Se poate inchide

bocancii revenin la vanzare,userul Nemernic i-a probat si ii vin fix,deci ii recomand pt cineva care poarta marimea 42 sau 42 1/2
calitate buna,impermeabili,numai buni de purtat pe balta!
calitate buna,impermeabili,numai buni de purtat pe balta!

Vazut, placut, probat
imi vin fix...
Calitate ireprosabila, vorbim despre Columbia totusi.... Pacat ca nu-mi vin. Recomand ptr cei care poarta 42 - 42,5

Calitate ireprosabila, vorbim despre Columbia totusi.... Pacat ca nu-mi vin. Recomand ptr cei care poarta 42 - 42,5
Am trimis mp