vand bocanci columbia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: vand bocanci columbia
rezervati pana maine pt Liviu68
merci pt recomandare!Nemernic scrie:Vazut, placut, probat![]()
![]()
![]()
![]()
imi vin fix...
Calitate ireprosabila, vorbim despre Columbia totusi.... Pacat ca nu-mi vin. Recomand ptr cei care poarta 42 - 42,5
revin la vanzare,userului Liviu68 ii vin ca marime dar il strang in parti,deci ii recomand pt cineva care nu are piciorul lat!pt cei interesati bocancii pot fi probati in zona salajan,circa 13 de politie mai exact.
ia sa vin si eu la o proba
da-mi un mp cu numarul de tel pls

salut! ai MP
vezi ca omu' n-are bani..... vine cu un plastic dreptunghiular, atat !!!112foc scrie:salut! ai MP

p.s.: omulestiuca, daca tot ajungi in zona bocancilor....poate treci in plm sa iei teava aia de plastic

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
bun si plasticul ala Nemernic,pe praful asta e bun orice!
adevarat zici...112foc scrie:bun si plasticul ala Nemernic,pe praful asta e bun orice!
p.s.: daca-i vin bocancii omuluistiuca, spune-i ca s-au scumpit.... (e de la tara, o haleste)

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
buna asta!Nemernic scrie:adevarat zici...112foc scrie:bun si plasticul ala Nemernic,pe praful asta e bun orice!
p.s.: daca-i vin bocancii omuluistiuca, spune-i ca s-au scumpit.... (e de la tara, o haleste)