Vand Berkley Pulse mod vechi 2.40 15-50 nou !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Berkley Pulse mod vechi 2.40 15-50 nou !!!
350 RON oferta valabila azi ....
am 33 de bile albe
Cu permisiunea proprietarului rezerv joarda pana maine dimineata orele 11.00 ca sa evitam discutiile. Multumesc.
Revin cu precizarea ca rezervarea a expirat asa ca lanseta revine la vanzare ! O lanseta deosebita !
VEGAS tu ai vrut sa cumperi lanseta de la SALAU?
nu te cred sau ai vrut asa sa vezi si tu cum iti sat cu un anunt pe RAPITORI.RO
eu nu stiu ce cauti tu aici
as vrea sa vad si eu un anunt de la tine ca ai cumparat sau ai vandut si tu ceva de cand este pe site asta
frate lasa oameni sa isi vanda ce au nu mai face rezervari c le cumperi tu ca tu nu ai sa iei ceva de aici in veci asa ca lasate de chestiile astea
SALAU cred ca nu ai luat vorbele lu VEGAS in considerare
nu te cred sau ai vrut asa sa vezi si tu cum iti sat cu un anunt pe RAPITORI.RO
eu nu stiu ce cauti tu aici
as vrea sa vad si eu un anunt de la tine ca ai cumparat sau ai vandut si tu ceva de cand este pe site asta
frate lasa oameni sa isi vanda ce au nu mai face rezervari c le cumperi tu ca tu nu ai sa iei ceva de aici in veci asa ca lasate de chestiile astea

Mai raducule, nu mai iesi in fata ca paduchele-n frunte, lasa topicul omului in pace si vezi-ti de ale tale. Te bagi in seama cand nimeni nu te intreaba nimic si te agiti precum calciu efervescent ... Cand te-oi intreba eu de vorba atunci sa vorbesti cu mine, pana atunci intra singur in silentio stampa si nu mai deranja topicurile altora doar ca te mananca limba ...