Vand Berkley Pulse mod vechi 2.40 15-50 nou !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Berkley Pulse mod vechi 2.40 15-50 nou !!!
E un bat super la un pret foarte corect (a fost in jur de 570 RON la Mimteam ultima data cand l-am vazut disponibil in stoc). Eu nu l-as vinde in locul tau.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
un bat foarte bun dar eu nu prea ajung la dunare sa dau cu el ....tux scrie:E un bat super la un pret foarte corect (a fost in jur de 570 RON la Mimteam ultima data cand l-am vazut disponibil in stoc). Eu nu l-as vinde in locul tau.
in acest week-end sunt dispus sa mai reduc din pret .....
am 33 de bile albe
oferta asta ai avuto dar ai tinut de pret

poti sa mai iei unul cine stie cand ai nevoieRADU35 scrie:oferta asta ai avuto dar ai tinut de pret![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

am 33 de bile albe
Tine-o tot asa domnule ca poate se ia si Euro dupa dvs si se duce la vale ... ca ne-am saturat cat s-a dus la deal ...
In alta ordine de idei mai fireasca , va doresc spor la vanzare pentru lanseta asta cu miezu tare
In alta ordine de idei mai fireasca , va doresc spor la vanzare pentru lanseta asta cu miezu tare

multumescVegas_75 scrie:Tine-o tot asa domnule ca poate se ia si Euro dupa dvs si se duce la vale ... ca ne-am saturat cat s-a dus la deal ...

am 33 de bile albe