Psihanalistul lu peste prajit, vad multa frustrare la tine ,exista o mica problema nu te cunosc si sunt sigur ca nici tu pe mine.Sa inteleg ca mi-ai facut profilul pshiologic in urma postarilor mele de pe rapitori.ro.?T.Adrian scrie:Scuze ca intervin dar nu pot sa ma abtin![]()
In clasele primare, copii obraznici luau aratatoare peste palme.
Pentru mine, a fost suficient sa fac cunostinta o singura data cu aratatorul, dar a fost suficient cat sa imi treaca obraznicia iremediabil.
Cam asa e si Ryobi, dar fara sa invete. Om mai calic/avar/zgarcit eu n-am vazut in viata mea. Foarte bine ca ii da lumea peste nas (desi in cazul asta as avea un sinonim mult mai potrvit).
Poate ati uitat scandalul facut de el pentru tubul ala Sakura, luat la pret bun si cu probleme minore. Pai da-o in @(*$&@&*$^ de treaba.
Totusi, pentru plata direct in cont suporta transportul. Mai sa fie ce suflet nobil.
Daca suferi de ejaculare precoce nu-i cazul sa refulezi pe aici,la varsta ta e ceva normal.
Legat de pretul carligelor le-am cumparat din state la 12,99$ plicul tinand cont de pretul de magazin al carligelor practicat la noi pe care nu-l stiam si nici nu m-am obosit sa-l caut cand am postat carligele se vand la 130RON toate 4 plicuri.Se dau impreuna