Vand 4 plicuri GAMAKATSU JIG 90 11115-25 marimea 5/0 NOI

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 29 Oct 2011, 01:43

T.Adrian scrie:Scuze ca intervin dar nu pot sa ma abtin :lol:

In clasele primare, copii obraznici luau aratatoare peste palme.
Pentru mine, a fost suficient sa fac cunostinta o singura data cu aratatorul, dar a fost suficient cat sa imi treaca obraznicia iremediabil.

Cam asa e si Ryobi, dar fara sa invete :) . Om mai calic/avar/zgarcit eu n-am vazut in viata mea. Foarte bine ca ii da lumea peste nas (desi in cazul asta as avea un sinonim mult mai potrvit).

Poate ati uitat scandalul facut de el pentru tubul ala Sakura, luat la pret bun si cu probleme minore. Pai da-o in @(*$&@&*$^ de treaba.

Totusi, pentru plata direct in cont suporta transportul. Mai sa fie ce suflet nobil. :oops:
Psihanalistul lu peste prajit, vad multa frustrare la tine ,exista o mica problema nu te cunosc si sunt sigur ca nici tu pe mine.Sa inteleg ca mi-ai facut profilul pshiologic in urma postarilor mele de pe rapitori.ro.?
Daca suferi de ejaculare precoce nu-i cazul sa refulezi pe aici,la varsta ta e ceva normal.

Legat de pretul carligelor le-am cumparat din state la 12,99$ plicul tinand cont de pretul de magazin al carligelor practicat la noi pe care nu-l stiam si nici nu m-am obosit sa-l caut cand am postat carligele se vand la 130RON toate 4 plicuri.Se dau impreuna
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

stradic
veteran
veteran

Gamakatsu

Mesaj de stradic » 29 Oct 2011, 08:39

oooooooo Mister Ryobi....o reducere importanta de 50 de lei......desi tu nu prea vinzi in pierdere m as indoi......OFER 100 DE LEI pe ele.........
rapala the best vobler in the world

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Oct 2011, 09:30

@ rine, cu ce te-am suparat, domn' director ?

@ elias si pikeman

guys, vedeti ca eu niciodata nu deschid gura decat daca stiu ce vorbesc .... :P ... stiu eu ce stiu, si mai bine ma credeti pe cuvant ...

in plus, daca se pune problema ca omu poate sa ceara cat vrea pe marfa lui (corect), in cazul asta si eu pot sa indic un loc oficial si accesibil (in cazul de fata ownerul site-ului) unde marfa este mai ieftina.

nu vindea omul sub preturile de lista de la magazine si m-am apucat sa iau eu marfa in bascalie ca sa scad pretul ... am confirmat ca sunt niste carlige super bune, am zis ca si eu le folosesc la greu, si am dat un loc de unde se pot cumpara la fel de usor, si cu 20% mai ieftin ... deci care e problema ? unii sunt multumiti de asa informatii, ar zice myagi, nu ?

@ ryobi - prietene, asa se intampla cand esti intr-o comunitate, si la un moment dat te dai mai catolic decat papa cu unii dintre membrii ... restul se asteapta sa fii la fel de aspru si cu tine insuti cand vine momentul ... iar cum spunea adi, tu cand a fost vorba de tine nu prea te-ai purtat la fel ... asa ca pe viitor, cand postezi ceva, uita-te inainte la preturi, ca lumea o sa fie exigenta cu comportamentul tau ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Oct 2011, 09:44

Toni,fiecare traieste sau piere pe limba lui. :wink: Aici vad ca multa lume are ceva de impartit cu omu' si probabil stiti voi ceva...asa ca fire intinse si sanatate :wink:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Oct 2011, 10:29

@ elias si tie numai bine ! :)

stradic
veteran
veteran

carlige

Mesaj de stradic » 11 Noi 2011, 09:07

Mai e valabil anuntul???? Ofer 100 de lei??? :shock:
rapala the best vobler in the world