Vand 4 plicuri GAMAKATSU JIG 90 11115-25 marimea 5/0 NOI

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 28 Oct 2011, 11:39

toni f scrie:@ ryobi carligele sunt descrise corect, sunt super bune ... am si eu cred ca vreo 500 turnate in truse :D

cat despre pret, o sa te superi pe mine :D

http://www.totalfishing.ro/gamakatsu-ji ... -7194.html

7.5 ron la 5 bucati inseamna 1.5 ron per bucata :D
Cele de la totalfishing sunt nr.4/0. Cele pe care le vinde ryobi sunt 5/0 De aici poate diferenta de pret. :bere:
Bucuresti

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 28 Oct 2011, 11:40

Toni...tu ai dat pret pentru carlige 4/0, Ryobi vinde 5/0. Poate de acolo vine diferenta de pret...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 28 Oct 2011, 11:49

guys, nu va impacientati :D

5/0 nu mai are dan temporar pe magazin, ca le-am luat eu pe toate, ultimele 5 plicuri, dar erau la acelasi pret, 7.5 ron, va asigur ...

pana si la gipo, care au cele mai nesimtite preturi la gamakatsu, sunt 8.2 ron plicul de 5/0 5 bucati ... adica 1.64 per bucata ...

sunt carligele mele preferate, asa ca stiu ce vorbesc aici :P :P :P

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 28 Oct 2011, 11:55

Imi cer scuze si eu ca intervin, dar toni cam are dreptate...
Numa' bine si fir intins!

http://xxx.ro/index.php?ch=deta ... =&idPesti=

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Oct 2011, 14:27

Chiar nu cunosc persoana,dar daca asta-i pretul pe care vrea el sa-l afiseze,care-i problema?Cine vrea cumpara cine nu ia din alta parte de unde-i mai ieftin.Sau e vreun post liber de moderator? :lol:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 28 Oct 2011, 14:40

Scuze ca intervin dar nu pot sa ma abtin :lol:

In clasele primare, copii obraznici luau aratatoare peste palme.
Pentru mine, a fost suficient sa fac cunostinta o singura data cu aratatorul, dar a fost suficient cat sa imi treaca obraznicia iremediabil.

Cam asa e si Ryobi, dar fara sa invete :) . Om mai calic/avar/zgarcit eu n-am vazut in viata mea. Foarte bine ca ii da lumea peste nas (desi in cazul asta as avea un sinonim mult mai potrvit).

Poate ati uitat scandalul facut de el pentru tubul ala Sakura, luat la pret bun si cu probleme minore. Pai da-o in @(*$&@&*$^ de treaba.

Totusi, pentru plata direct in cont suporta transportul. Mai sa fie ce suflet nobil. :oops:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Oct 2011, 14:58

Cum am mai zis,habar n-am cine-i,dar no offence,parca de la o vreme cum vrea sa vanda un user ceva, hopa intervine cineva ca nu-i bun pretul si dincolo-i mai ieftin :) La o adica,nu stiu,dar marfa lui pretul lui.El ramane cu ele la o adica daca-i zgarcit :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Oct 2011, 15:04

elias scrie:Cum am mai zis,habar n-am cine-i,dar no offence,parca de la o vreme cum vrea sa vanda un user ceva, hopa intervine cineva ca nu-i bun pretul si dincolo-i mai ieftin :) La o adica,nu stiu,dar marfa lui pretul lui.El ramane cu ele la o adica daca-i zgarcit :wink:
asta imi aduce aminte de cand mergeam la piatza cu mama mea si se lua in gura cu aia ca e scump si dincolo era mai ieftin :lol: io ma evaporam repede :lol: daca ala dadea la pretu acela cine te punea sa cumperi sau sa comentezi? poate o luat omu carligele la un pret similar sau poate vrea sa faca busines, treaba lui, iei de pe totalfishing daca nu. diplomat este daca - consideri ca a gresit pretul sa ii dai un mp cu exemplu nu sa il faci albie de porci :lol:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 28 Oct 2011, 15:15

Total de acord cu tine pikeman :)
...doar ca el face asta cu absolut fiecare obiect pe care il scoate la vanzare.

Era un cuvand care descria foarte bine situatia in care cineva are anumite pretentii de la altii dar cand vine vorba sa lase si de la el nu se poate...
Cum ii zice ca imi sta pe limba?
i...iii...ipo...ipo....IPOCRIT phiu, credeam ca nu mi-l mai aduc aminte :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Oct 2011, 15:32

posibil Adriane, sa sti ca-cateodata fiecare suntem ipocriti, un fel de iti vine si tie randul :lol:
ca la unii e nativ sau permanent, se traduce in prostie :lol: dar cum iti asterni asa dormi :wink:

Scrie răspuns