UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
UL
Cormoran,model Carb-O-Star avand urmatoarele caracteristici:
*lungime 195cm
*putere de aruncare 0,5-5gr
*actiune:fast(reala pentru o lanseta din clasa ei)
*varf blectorizat(carbon plin)
*se echilibreaza cu-o mulineta din clasele 750,1000
*se preteaza cleanului,pastravului si bibanului cu microvoblere.eventual rotative mici.
*o singura vizita la apa
*insotita de husa din material textil
*150lei,negociabil
*transport gratuit cu Posta Romana
*lungime 195cm
*putere de aruncare 0,5-5gr
*actiune:fast(reala pentru o lanseta din clasa ei)
*varf blectorizat(carbon plin)
*se echilibreaza cu-o mulineta din clasele 750,1000
*se preteaza cleanului,pastravului si bibanului cu microvoblere.eventual rotative mici.
*o singura vizita la apa
*insotita de husa din material textil
*150lei,negociabil
*transport gratuit cu Posta Romana
http://www.xxx.ro/produse/43/8287/La ... -5-5g.html
Adica asta? Esti sigur la pret?
Adica asta? Esti sigur la pret?
Nu mai este pe stoc ...deci creste pretul...bine gandit...NOT.
Ai inceput cu stangul vanzarea...Sa nu zici ca ai vut sa negociezi 50-60 de lei din start..
Ce sa faca?...Nimic...nu vinde batul. Atat. Sa vrei sa vinzi ceva la suprapret in criza asta...trebuie sa ai ceva tupeu , nu gluma
Pe batul ala iei maxim 85 de lei..maxim..
...De stiam imi faceam stoc.

Ce sa faca?...Nimic...nu vinde batul. Atat. Sa vrei sa vinzi ceva la suprapret in criza asta...trebuie sa ai ceva tupeu , nu gluma

....si stii tu ca este un bat ce se vinde ca painea calda...?sunt destul de sigur de pret intrucat nu mai este pe stoc la niciun importator sau magazin on line.

- danielcocea
- veteran
Re: UL
adrian99 scrie:da.aceasta este lanseta.
sunt destul de sigur de pret intrucat nu mai este pe stoc la niciun importator sau magazin on line.![]()
banuiesc,ai observat ca este negociabil.

80 ron ofer pe loc , mai ales ca n-are garantie ....cineva ofera mai mult ?ULK scrie:Nu mai este pe stoc ...deci creste pretul...bine gandit...NOT.![]()
Ai inceput cu stangul vanzarea...Sa nu zici ca ai vut sa negociezi 50-60 de lei din start..
....si stii tu ca este un bat ce se vinde ca painea calda...?sunt destul de sigur de pret intrucat nu mai este pe stoc la niciun importator sau magazin on line....De stiam imi faceam stoc.
asa vorbiti de parca v-a obligat omu sa sariti fiecare cu cate 150lei ca sa nu va dea cateva palme
cine vrea da, cine nu, nu ! ce atata tevatura ?
sry de offtopic, da nu m-am putut abtine. stiu ca adrian vinde de obicei chestii foarte misto, bune si foarte ingrijite la preturi mai mult decat ok.
spor la vanzare

cine vrea da, cine nu, nu ! ce atata tevatura ?
sry de offtopic, da nu m-am putut abtine. stiu ca adrian vinde de obicei chestii foarte misto, bune si foarte ingrijite la preturi mai mult decat ok.
spor la vanzare