UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
UL
pentru ULK poti verifica seriozitatea mea la rubrica feedback(vanzari cumparari).nu am facut si nici nu voi face "bisnita".
asa ca mai usor cu "aprecierile".
banuiesc ai cumparat de pe mag on line.
la valoarea totala se adauga transportul(prin curier rapid) care poate incepe de la 20lei si ajunge la 40lei.
anuntul ramane valabil in continuare
la valoarea totala se adauga transportul(prin curier rapid) care poate incepe de la 20lei si ajunge la 40lei.
Re: UL
putin offtopicadrian99 scrie:pentru ULK poti verifica seriozitatea mea la rubrica feedback(vanzari cumparari).nu am facut si nici nu voi face "bisnita".
Cu ceva timp in urma am luat de la el un batz (shukan) apreciez seriozitatea pt asta il sustin
Spor la vanzare![/b]
Esox_Lucius
- semlecangheorghe
- veteran
Acuma, cuvintul" bisnita "are la origine cuvintul "bussines"-afacere.Pai o afacere este si sa il cumperi mai ieftin decit face
Asa ca lasati omul sa isi vinda marfa,mai ales ca este dispus sa negocieze. Pai daca cerea din start 100ron, venea unul pus pe "bisnita",si-i oferea 80....Mie mi se pare un pret decent pentru un u-l,mai ales daca este in stare buna.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Re: UL
De la tine sa inteleg ca transportul este gratuit si fara taxa de ramburs (oriunde in tara)? Am pus aceasta intebare deoarece la cei 130 lei ceruti de tine daca mai adaugam cei 20 - 40 lei transportul + alti 20 lei rambursul => o medie de 50 lei in plus => pretul dublu fata de xxx (unde mie imi da ca ar mai avea 1 bucata pe stoc) ca sa nu mai amintesc faptul ca nu-i o lanseta noua.adrian99 scrie:pentru ULK poti verifica seriozitatea mea la rubrica feedback(vanzari cumparari).nu am facut si nici nu voi face "bisnita".
Bucuresti