trabucco assasin xs/xt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
trabucco assasin xs/xt
poate cineva sa-mi dea cateva informatii despre aceste lansete?
- stefanflorin
- veteran
..
Pot sa confirm ca sunt peste medie , chiar sunt bune. Exista putina informatie despre ele, nu sunt prea cunoscute , nu au ajuns sa fie clasice inca. Eu dau cu un XT Assassin de 7-28 gr si 2.30 m si pot sa spun ca am incredere in ce poate, e puternica (am tras de ea uneori si nici o emotie, nici un sunet, e inchegata bine) si respecta plaja de greutati data de producator si e rapida , usoara si foarte bine lucrata. De la prima vedere se vede ca nu e o lanseta ieftina , de duzina. Un avantaj bun este ca vine si cu un tub de protectie foarte util. Merita banii.
- kriss-wolf
- veteran
-
- veteran
Re: s
Unde in Ghencea? Dai si mie adresa?Vegas_75 scrie:In Buc in Ghencea era in noiembrie la 335 lei cu tot cu tub de protectie. Incearca la total fishing daca il mai au pe stoc.
Merci
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
..
La magazinul nou deschis de Claumar , dupa stadionul Ghencea pe stanga , zona e foarte cunoscuta pescarilor ca sunt trei magazine diferite pe o distanta de 50 m . Uite aici cateva imagini de asta vara de la lansare http://mincinosii.ro/index.php?option=c ... -claumar-2
Gasesti acolo o gramada de chestii de crap dar si foarte multe de rapitor, mai multe ca in alte parti si baietii sunt super ok. Nu e reclama ca nu ii stiu personal, e doar o parere proprie.
Spor!
Gasesti acolo o gramada de chestii de crap dar si foarte multe de rapitor, mai multe ca in alte parti si baietii sunt super ok. Nu e reclama ca nu ii stiu personal, e doar o parere proprie.
Spor!
-
- veteran