trabucco assasin xs/xt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Am Assassin XS de 6'3" 1/16-1/4 (adica pana la 7 grame) si vreau sa spun ca am incarcato cu 11 grame fara nici un fel de probleme...
Are o rezerva de putere extraordinara, si este suficient de senzitiva.
Singurul lucru care nu imi mai place, dupa ce am pescuito de cateva ori, este manerul, care, pentru gusturile mele este un pic cam lung pentru un bat de 6'3", motiv penru care va intra la un makeover drastic
In rest, am numai cuvinte de lauda!
Cat despre Assassin XT, ma mananca rau de tot sa-mi iau unul pentru pescuit stiuci de pe mal...
Are o rezerva de putere extraordinara, si este suficient de senzitiva.
Singurul lucru care nu imi mai place, dupa ce am pescuito de cateva ori, este manerul, care, pentru gusturile mele este un pic cam lung pentru un bat de 6'3", motiv penru care va intra la un makeover drastic

In rest, am numai cuvinte de lauda!
Cat despre Assassin XT, ma mananca rau de tot sa-mi iau unul pentru pescuit stiuci de pe mal...
XT
Senzatia pe care ti-o da XT-ul de 7-28 gr cand te lasi pe el si penetrezi cu jigul falca superioara a dintoasei ce iti scutura cu trepidatii toata instalatia , senzatia asta , nu se compara cu nimic, e esenta de pescuit pura ce se serveste in sticlute mici.
Practic cand cumperi o lanseta de stiuca/salau nu faci altceva decat sa cumperi senzatii de placere si adrenalina, adica viata suplimentara. Merita fiecare leu asta.
Practic cand cumperi o lanseta de stiuca/salau nu faci altceva decat sa cumperi senzatii de placere si adrenalina, adica viata suplimentara. Merita fiecare leu asta.