TOHATSU 8CP 2T
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
TOHATSU 8CP 2T
De vanzare motor Tohatsu 8 hp 2 T, cizma scurta 41 cm., fabricatie 2003 sau 2004, rotor pompa nou, bujii noi, ulei nou in cizma, foarte bine intretinut, winterizat.
Poze va pot oferi doar la cerere si daca cineva este in mod serios interesat sa cumpere un japonez autentic.
Pret FIX, 550 Euro. Pana la Bucuresti il pot aduce gratis.
0751237727 dar abia sambata va pot raspunde.
Poze va pot oferi doar la cerere si daca cineva este in mod serios interesat sa cumpere un japonez autentic.
Pret FIX, 550 Euro. Pana la Bucuresti il pot aduce gratis.
0751237727 dar abia sambata va pot raspunde.
- crapmaniacul
- veteran

Re: TOHATSU 8CP 2T
Ce greutate are motorul ? Exista documente de provenienta la el ? Multumesc.
Probabil 26 - 27 kg.
Sunt si documente de provenienta.
Pretul este FIX.
Sunt si documente de provenienta.
Pretul este FIX.
Salut.
Celor interesati le pot trimite poze pe email.
Japonezul asteapta.
Celor interesati le pot trimite poze pe email.
Japonezul asteapta.
B?'e?i - Shogunu, viorel, nemernic - , v'am trimis pozele asa cum a?i cerut si nu a?i emanat niciun fel de fidbec. Doar a?i vrut s? viziona?i poze sau chiar v? trebuie un astfel de motor???
Pretul este FIX. 550 Euro.
Pretul este FIX. 550 Euro.
pai da mai criti...daca vindeai un Yamaha...era altceva..sareau baietii ca salaul pe jig
asa i-ai ofensat...Tohatsu
spor la vanzare
asa i-ai ofensat...Tohatsu
spor la vanzare
vrei sa l vinzi sau sa l faci de ras... asa era un banc
am primit pozele, motorul arata ok dar nu as da 550 fix pe el. Preferam sa discutam pe PM dar daca tot ai adus vorba am scris aici
am primit pozele, motorul arata ok dar nu as da 550 fix pe el. Preferam sa discutam pe PM dar daca tot ai adus vorba am scris aici
Astept un cumparator dispus sa plateasca 550 Euro pt. un japonez cu reputatie Tohatsu.
Capacul e in stare foarte buna, dar mi-a venit neinspirata idee sa-l revopsesc cu vopsea speciala pt. motoare outboard, si am dezlipit toate abtibildurile. Pot fi aplicate altele fara niciun fel de problema.
Capacul e in stare foarte buna, dar mi-a venit neinspirata idee sa-l revopsesc cu vopsea speciala pt. motoare outboard, si am dezlipit toate abtibildurile. Pot fi aplicate altele fara niciun fel de problema.
asta cu vopsitul spune multe. Eu nu mai sunt interesat, spor la vanzare va doresc!