TOHATSU 8CP 2T

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

shogunu65
veteran
veteran

Re: TOHATSU 8CP 2T

Mesaj de shogunu65 » 14 Dec 2014, 22:00

Puiu.BZ scrie:B?ie?i, nu în?eleg ce vre?i. Vre?i s? cump?ra?i un Tohatsu 8 hp 2T sau vre?i s? socializa?i pe net? Un domn a venit TOCMAI de la Boto?ani pîn? la Bz, ca s? cumpere exact motorul pe care i l-am descris în detaliu, pe PM, a?a cum a cerut.
Repet, ca s? pricepe?i. Acel domn a venit tocmai de la Boto?ani ?i pîn? la BZ ca s? cumpere de la mine un motor.
Deci, ca s? nu mai pierdem vremea...nu mai posta?i dac? nu ave?i vreun interes serios ?i concret.
dl. TOCMAI din Botosani nu a cumparat motorul pentru ca? nu se uscase vopseaua pe capac?

cu astfel de atitudine mai bine mergeti sa il vindeti in targ la Vitan, desi chiar si acolo vanzatorii au putin respect pentru "fraierii" care au banii

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 14 Dec 2014, 22:00

pe youtube motorul merge brici
Am fost sa vad motorul la vechiul proprietar dar a ajuns Puiu inaintea mea cu 2-3 ore
Capacul era intradevar zgariat
Acum cred ca e doar o chestiune personala daca fiecare vrea sau nu un motor care functioneaza bine si arata rau
Bafta la vanzare
pescar particular

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 14 Dec 2014, 22:07

[quote="shogunu65"][quote="Puiu.BZ"]B?ie?i, nu în?eleg ce vre?i. Vre?i s? cump?ra?i un Tohatsu 8 hp 2T sau vre?i s? socializa?i pe net? Un domn a venit TOCMAI de la Boto?ani pîn? la Bz, ca s? cumpere exact motorul pe care i l-am descris în detaliu, pe PM, a?a cum a cerut.
Repet, ca s? pricepe?i. Acel domn a venit tocmai de la Boto?ani ?i pîn? la BZ ca s? cumpere de la mine un motor.
Deci, ca s? nu mai pierdem vremea...nu mai posta?i dac? nu ave?i vreun interes serios ?i concret.[/quote]

dl. TOCMAI din Botosani nu a cumparat motorul pentru ca? nu se uscase vopseaua pe capac?

cu astfel de atitudine mai bine mergeti sa il vindeti in targ la Vitan, desi chiar si acolo vanzatorii au putin respect pentru "fraierii" care au banii[/quote]

Shogunule, motorul despre care vorbeam era un Mercury de 5 cp 2 T. O bijuterie pe care respectivul domn a platit pretul pe care i l-am cerut.
Cu ironii ieftine nu vei putea fi niciodata un domn. Arata-mi contrariul si vino cu 550 de euro in schimbul motorului.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 14 Dec 2014, 22:11

normal este ca potentialul cumparator sa se deplaseze la vanzator pentru a verifica produsul
vb de-un motor de barca nu de o lanseta sau mulineta unde pozele sunt relevante
aici nu prea
verificarea este sfanta(de fapt singura cale pentru a vedea daca ceea ce se vinde functioneaza ca-n filmare)
restul sunt vorbe-n vant :)

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 14 Dec 2014, 22:21

Deci, revin cu anuntul de vanzare al motorului de 8 hp 2 T, in conditiile discutate.
Rog borf?itorii ?i chilipirgiii s? se ab?in? de la a lansa oferte sub limita decen?ei ?i a bunului sim?.

Pre? FIX 550 Euro

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 16 Dec 2014, 10:26

In curând vor fi postate si pozele cu noul look.
Repet, pentru necunoscatori, marcajele de identificare ale motorului se afla pe ?asiul motorului ?i pe partea exterioar? a corpului motorului.
Pret FIX 550 Euro. Rog seriozitate. :mrgreen:

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 21 Ian 2015, 21:55

Japonezul Tohatsu are un capac nou, 'imbracat' in vopsea speciala pentru motoare outboard.
Pretul este de 550 de euro FIX.
Trimit poze doar celor interesati sa cumpere la acest pret.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 23 Ian 2015, 19:47

Sezonul se apropie! Cumparati-va o motorizare de exceptie! Tohatsu 8 hp 2 T. Nu a fost utilizat in ape sarate. Tehnic si estetic EXCELENT! Conectorul de benzina este inclus in pret.

Mercury 9.9 HP 2 T, SEA 2002, tehnic si estetic EXCELENT. Consumabile noi. Schimbatorul pe maner. Nu a fost folosit in ape sarate. Pret de vanzare 600 Euro.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 27 Ian 2015, 16:56

Sezonul se apropie! Cumparati-va o motorizare de exceptie! Tohatsu 8 hp 2 T, 2003. Nu a fost utilizat in ape sarate. Tehnic si estetic EXCELENT! Rotor pompa apa nu, bujii noi, ulei schimbat. Acte provenienta. Conectorul de benzina este inclus in pret. Capac revopsit integral cu ColorSpray TK Line. Colant TOHATSU '8'.
Pret 550 Euro.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 31 Ian 2015, 17:54

Apele se dezgheata! Barca ta are nevoie de un motor de nadejde, care sa-ti asigure o partida de pescuit 'dus-intors' cu un consum minim!
Motor ieftin = vasle + conditie fizica + nervi tari!
Japonezul Tohatsu 8 Cp 2T e facut sa reziste! :mrgreen:

Scrie răspuns