Tego
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Tego Antiderapant 10mm 1820x2180x10 ~ 45-50euro + tva,dar asta e un pret mai vechi,posibil ca acuma sa mai fi scazut ceva,dar nu semnificativ.
oricum pt fund la barca iti trebuie mult mai subtire,ceva gen 5-6mm maxim,depinde de greutate ta.
in mod normal,in fiecare oras ar trebui sa existe un depozit de materiale de acest gen,osb,tego,pal,placaj,etc
oricum pt fund la barca iti trebuie mult mai subtire,ceva gen 5-6mm maxim,depinde de greutate ta.
in mod normal,in fiecare oras ar trebui sa existe un depozit de materiale de acest gen,osb,tego,pal,placaj,etc
eu am un tego de 8mm si e beton are deja un sezon... la suprafata are 2 straturi de ceva dur maro inchis..mahon/teck/cires indian sau nuc preistoric nu-s sigur 
oricum e cado de la tata socru sa traiasca!
se incinge un pic vara dar nu exagerat..plus ca in barca stau in ciorapei albi..
exemplificare: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=8535

oricum e cado de la tata socru sa traiasca!

se incinge un pic vara dar nu exagerat..plus ca in barca stau in ciorapei albi..
exemplificare: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=8535
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- edi_curiosul
- veteran
am un defect profesional, cum adica tego antiderapant?adiwolf scrie:Tego Antiderapant 10mm 1820x2180x10 ~ 45-50euro + tva,dar asta e un pret mai vechi,posibil ca acuma sa mai fi scazut ceva,dar nu semnificativ.
din contra, el se face sa nu adere la betonul turnat, atunci se foloseste la altceva? cum arata?
- edi_curiosul
- veteran