Tego

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 03 Iun 2009, 09:22

a, da, in barca e perfect nu zic (poate daca ar fi de culoare alba sa nu prajim mergatorii ar fi mai bine)
eu il intrebam pe @adiwolf de acel termen antiderapant daca e produs nou

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 03 Iun 2009, 09:28

edi_curiosul scrie: acel termen antiderapant daca e produs nou
tego-ul meu dupa un an.d ela pietrisu de pe mergatori s-a zgariat frumusel astfel ca e si antiderapant ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 03 Iun 2009, 09:40

inseamna ca placa ta nu mai este eficienta pt cofrare :roll:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Iun 2009, 17:41

edi_curiosul scrie:am un defect profesional, cum adica tego antiderapant?
din contra, el se face sa nu adere la betonul turnat, atunci se foloseste la altceva? cum arata?
edi,
tego se face in mai multe forme,tipodimensiuni si pt diverse utilizari.
cel mai uzitat si cel mai stiut de toti este cel pt cofraje care se foloseau pana nu demult pe santierele comuniste (am mai vazut si acuma,dar foarte rar)
acela era un tego de 8mm grosime si avea un format de 2/1.25 m si se obtineau doua panouri dintr-o foaie.
nu avea o calitate foarte buna,dar era suficient pt ce trebuia.
alta categorie de tego pe care il stiu mai toti cei care au facut armata,sunt paturile de pusca,in general la AKM-uri,numai ca ala era un altfel de tego ,din cate imi aduc aminte,parca se facea la o dimensiune de 1/1m si o grosime destul de mare.ce stiu cu siguranta este faptula ca la presarea unei foi din astea,procesul tehnologic era de 24 ore / presa,mai pe romaneste,o foaie statea in presa 24ore pana era buna de prelucrat.
dupa surogatul ala de revolutie,au aparut alte cerinte si standarde,asa ca a aparut si acest tego antiderapant,care are o fata lucioasa si una striata,gen patratele mici de tot peste care este dat un strat de solutie antiderapanta.
eu l-am folosit la placare podelei unei dube auto si este foarte bun pt asa ceva,am facut treaba asta pt multi amici care au avut astfel de masini.
este destul de costisitor ca pret,dar se merita.
lamurit??!!

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 03 Iun 2009, 18:16

asta vroiam sa aud, sa stie lumea despre ce e vorba

dar sa sti ca se consuma si azi tego ca asta e singura solutie pt cofraje nemodulabile de beton armat, (da, tegoul romanesc nu se mai foloseste prea des ca e prost, se importa tego) dar cine vrea sa vada ce inseamna tego romanesc de suceava>
http://www.tego.ro/

tego textura antiderapanta care nu se foloseste la cofraje, e pt podele de tot felul, adica perfect pt barca - rezistent si la umeziala
http://www.rudenigrup.ro/img/produse/img164.jpg

Scrie răspuns