Stella
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Stella
Ajutor,va rog...vreau sa cumpar o stella de 2500 sau 3000 dar nu stiu ce difera intre marimile sa fie doar la tambur ?-capacitatea tamburului ?-corpul este la fel ? ,si mai e ceva sint atitea modele fb,fd,fa,fe...oare care dintre ele?-o vreau pentru la stiuca,si inca ceva rog sa se faca o comparatie ma refer la marimea corpul mulinetei cu un ryobi zauber de 2000 Posesori de STELLE ajutatima.Multumesc.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
Re: Stella
2500 si 3000 au acelasi corp dar tamburul diferit(cel de 3000 mai adanc)
FB,FD,FE cele mai cunoscute
bune toate
FB,FD,FE cele mai cunoscute
bune toate
Adrian are dreptate,difera doar adancimea tamburului,ca si comparatie cu Zauberul de 2000....Stella 2500-3000,
parerea mea este ca au cam aceiasi marime,iar in ceea ce priveste modelul:FD,FB,FE....eu unul asi mai astepta.....
tocmai ce a aparut modelul nou Stella 2014,am primit email de la cei de la PLAT.CO.JP,la mijlocul luni Martie se pot comanda.
Fir intins si
parerea mea este ca au cam aceiasi marime,iar in ceea ce priveste modelul:FD,FB,FE....eu unul asi mai astepta.....
tocmai ce a aparut modelul nou Stella 2014,am primit email de la cei de la PLAT.CO.JP,la mijlocul luni Martie se pot comanda.
Fir intins si
Ce mulinete mai ai de vrei sa treci la Stella ....pt stiuca ...!!!
Ai grija ca investitia este cam mare pt Stella ...vrei sa treci direct pe podium....dar raportat la zauber care banuiesc ca o ai,si este o mulineta buna, mi se pare cam mare sau chiar exagerat pasul pe care vrei sa-l faci !!!
Din cate stiu eu stiuca n-are in meniu Stella ...acuma tu stii dar eu zic sa te gandesti bine inainte de a baga mana in buzunar, la o asemenea investitie, care este pt un lucru de top !
Ai grija ca investitia este cam mare pt Stella ...vrei sa treci direct pe podium....dar raportat la zauber care banuiesc ca o ai,si este o mulineta buna, mi se pare cam mare sau chiar exagerat pasul pe care vrei sa-l faci !!!
Din cate stiu eu stiuca n-are in meniu Stella ...acuma tu stii dar eu zic sa te gandesti bine inainte de a baga mana in buzunar, la o asemenea investitie, care este pt un lucru de top !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
adrian99-moltumesc pentru informatii , gaby2007-cea noua (2014 ),o sa coste mult nu imi permit , smg-am ryobi zauber,certate 2500r,twinpower fc dar daca vine stella va fii sacrificat,ce sa zic vreau o mulineta de top cred ca ma sus de stella nu mai e alceva...
-
Gabor Gabriel
- utilizator constant

Mai sus de Stella sunt stelele 
Referitor la modelul de Stella gasesti mai multe info aici:
http://www.rapitori.ro/forum/shimano-st ... 23770.html
http://www.rapitori.ro/forum/shimano-st ... 23770.html
Da,am nevoie de ajutor pentru ca este o investitie care necesita sacrificii mari,...galaxia este mare stele sint multe dar una straluceste cel mai mult, cel mai tare...care este aceea ?,distanta pina sus acolo este mare...Multumesc.Gabor Gabriel scrie:Mai sus de Stella sunt stelele
Ce parere aveti de 2500s este jdm? sau facuta pentru piate din Sua , Europa?
Ca o paralela cu ce spunea smg, omul i-si cumpara casa, masina, nevasta, dar vrea ceva de top, care va fi .....amanta, intotdeauna cea mai scumpa, mai presus de toate, pentru ca i-ti satisface toate poftele. Asa si cu mulineta asta.
Chestie de gust si gusturile nu se discuta, se ......executa.
Chestie de gust si gusturile nu se discuta, se ......executa.