Stella
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Stella
2500s,2500hgs sunt jdm.pentru europa si sua este modelul fe.
- crapmaniacul
- veteran

Stella este mulineta care a atins si a depasit perfectiunea de multa vreme, doar ca noi am aflat tarziu lucrul asta fiind fani Okuma. Ne place sa credem ca Stella e acolo foarte sus, pe un piedestal extraterestru aproape , ne inchinam la ea precum la giulgiul din Torino si se zvoneste ca rotile ei sunt suflate cu praf diamantat din cometa Halley ...robert tl scrie:Da,am nevoie de ajutor pentru ca este o investitie care necesita sacrificii mari,...galaxia este mare stele sint multe dar una straluceste cel mai mult, cel mai tare...care este aceea ?,distanta pina sus acolo este mare...Multumesc.Gabor Gabriel scrie:Mai sus de Stella sunt stelele
O tot impingem sa stea acolo pe Everestul mintii noastre si in momentul in care am ajuns la ea ne imbatam cu apa rece de fantana din fundu curtii crezand ca am cucerit Everestul cel adevarat. Acum cu Stella cea fermecatoare prinsa strengareste la cingatoare precum un trofeu demult visat, toate baltile cu tot cu Delta vor fi la picioarele noastre cu capul plecat, iar toti salaii si stiucile over 10 kg ne vor ruga umili sa-i primim in juvacele noastre ...
Da crapmaniacul-e bine zici dar ce pot sa fac ...m-am indragostit...s-au o fii o boala,un virus?
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
Eu am 2500fe si merge super. Sfatul meu este sa-ti ei una pt piata europeana, gasesti mult mai usor un tambur de rezerva. Pt cele cu "dedicatie" doar pt jp nu gasesti nimic de cumparat pe langa, iar daca gasesti pretul este dublu.
C = Compact Bodyrobert tl scrie:Ce parere aveti de 2500s este jdm? sau facuta pentru piate din Sua , Europa?
S = Shallow Spool
SDH = Shallow Spool + Double Handle
HG = High Gear
HGS = High Gear + Shallow Spool
HGM = High Gear + Medium Deep Spool
XG = Extra High Gear
PGS = Power Gear + Shallow Spool
La modelul FE pentru piata europeana, americana sau din australia o sa gasesti modelele 1000, 2500, 3000 si 4000/4000S.
Restu sunt pentru piata japoneza.
www.pentrupescuit.ro
Esti sigur de cele afirmate...eu iti spun ca nu este asa ... pt jdm gasesti piese mult mai usor ma refer la identificare ai vazut ca fiecare model jdm are serie gravata pe talpa si de aici rezulta totul...iar pretul tamburilor este aproximativ acelasi !ringogabi scrie:Eu am 2500fe si merge super. Sfatul meu este sa-ti ei una pt piata europeana, gasesti mult mai usor un tambur de rezerva. Pt cele cu "dedicatie" doar pt jp nu gasesti nimic de cumparat pe langa, iar daca gasesti pretul este dublu.
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
Sunt foarte sigur de cele afirmate, eu mi-am cumparat tambur nou original pt fe la jumatate de prêt fata de cat ma costa varianta pt japoneza. E adevarat ca sunt ocazii, dar daca stai si le cauti le gasesti. Pt janoneze nu am gasit niciodata nimic.
Asta inseamna ca ai gasit un tambur de rezerva la 200 ron.... cam asa ceva ?????ringogabi scrie:Sunt foarte sigur de cele afirmate, eu mi-am cumparat tambur nou original pt fe la jumatate de prêt fata de cat ma costa varianta pt japoneza. E adevarat ca sunt ocazii, dar daca stai si le cauti le gasesti. Pt janoneze nu am gasit niciodata nimic.
florine,poate omul are mult timp liber si liciteaza pe Ebay
asa poti sa cumperi mai ieftin...
pe aici fara 400lei(vb de unul nou)...
asa poti sa cumperi mai ieftin...
pe aici fara 400lei(vb de unul nou)...
Pt japoneze nu se cumpara de pe ebay ,se cumpara de la ei direct,acuma nu ma apuc sa te invat ce trebuie sa faci ...daca esti cu ebay-ul ...dar da-mi voie sa am dubii la pretul de 200 roni pt tamburul pe care afirmi ca l-ai luat !ringogabi scrie:Sunt foarte sigur de cele afirmate, eu mi-am cumparat tambur nou original pt fe la jumatate de prêt fata de cat ma costa varianta pt japoneza. E adevarat ca sunt ocazii, dar daca stai si le cauti le gasesti. Pt janoneze nu am gasit niciodata nimic.
Deja poluam topicul omului !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !