Shimano SEIDO 3000 SRA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
.
Cred ca glumesti sau nu stii despre ce mulineta e vorba in propozitie.
Din alea de 200 lei sunt in obor.
Valabil 290 Lei .
Mulineta este noua, la cutie, tambur rezerva metalic.
Nu sunt interesat de schimburi.
Se poate vedea in Bucuresti.
Din alea de 200 lei sunt in obor.
Valabil 290 Lei .
Mulineta este noua, la cutie, tambur rezerva metalic.
Nu sunt interesat de schimburi.
Se poate vedea in Bucuresti.
pai in arad o iei cu 320ron !!!tot noua,tot cu un tambur ,metalic de rezerva insa......ATENTIE CU 1 AN GARANTIE!!!PE FACTURA.ma gandeam ca daca tot vrei sa o vinzi, sa ceri un pret corect adica sub pretul de magazin tinand cont ca nu esti in posibilitatea sa dai garantie,factura etc..de aceea am oferit atat.asa ca nu mai tot abera cu ce fel de mulineta e.stiu f bine mulineta tocmai ce am luat 1 buc saptamana asta cu 220ron.mai uitate si tu pe net poate ca ai sa descoperi ceva reduceri destul de mari si te trezesti la realitate....oricum bafta la vanzare,eu mai mult de atat nu pot sa dau.
.
@mausica
Mergi sanatos si ia-ti de unde vrei tu si nu mai arunca vorbe goale in vant , ca nu te crede nimeni. E simplu sa te bagi in seama cand nu vrei sa cumperi.
Cu 220 lei iti iei la mana a doua spre a treia, nu noua , la cutie.
Mulineta VALABILA in continuare ! Pret 290 lei.
Mergi sanatos si ia-ti de unde vrei tu si nu mai arunca vorbe goale in vant , ca nu te crede nimeni. E simplu sa te bagi in seama cand nu vrei sa cumperi.
Cu 220 lei iti iei la mana a doua spre a treia, nu noua , la cutie.
Mulineta VALABILA in continuare ! Pret 290 lei.
nu obisnuiesc sa arunc vb goale,daca vrei poate confirma o gramada de oameni care au cumparat mulinete la preturi f bune.....stiu ei de la cine si de unde....nu dau detalii,si asta este pt tine prieteneasa doar ca sa iti faci o idee: http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... 00SRA.html