Shimano SEIDO 3000 SRA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
..
Chiar nu mai am timp si nici chef sa stau sa raspund lui toditza. Omul are frustrari mari si tine sa si le exprime in gura mare, dar e treaba lui.
Mulineta e una cu adevarat de exceptie, in continuare in cutie , la tzipla, isi asteapta noul proprietar.
Pret 350 lei.
Mulineta e una cu adevarat de exceptie, in continuare in cutie , la tzipla, isi asteapta noul proprietar.
Pret 350 lei.
Shimano SEIDO 3000 SRA
Shimano SEIDO 3000 SRA absolut noua, la cutie, nepescuita.
Pret final 330 Lei.
Pret final 330 Lei.
..
Pai observ eu ca nimeni nu indrazneste , nimeni nu zice o vorba. Daca nici la Shimano la cutie nu le mai place unora , nu stiu ce sa mai zic , o pun pe seama crizei de lichiditati si a lipsei de apetit spre achizitii.
In cazul asta ma gandesc sa o dau moca, adica gratis ....
- danielcocea
- veteran
Re: ..
Vegas_75 scrie:Pai observ eu ca nimeni nu indrazneste , nimeni nu zice o vorba. Daca nici la Shimano la cutie nu le mai place unora , nu stiu ce sa mai zic , o pun pe seama crizei de lichiditati si a lipsei de apetit spre achizitii.

-
- utilizator constant
Re: ..
Adica mie ar trebui, ca am ofertat o data si m-ai refuzat....Vegas_75 scrie:Pai observ eu ca nimeni nu indrazneste , nimeni nu zice o vorba. Daca nici la Shimano la cutie nu le mai place unora , nu stiu ce sa mai zic , o pun pe seama crizei de lichiditati si a lipsei de apetit spre achizitii.