Pana la urma ce ti-ai luat de cast?g30rg3 scrie:Lucrul dracului si castul astaONAMIHS scrie:Nu are nimic doar ca folosesc Capture Assasin de cast si Convergence sta cuminte in debaraspiridusul scrie:Nu-ti mai place batul? Ce are? Ce nu-ti convine la el? Ti-l iau eu inapoi daca vrei.. Eu maine poimaine o sa incep sa dau si la bibani cu el
Shimano Convergence
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Shimano Convergence
Batul se retrage de la vanzare pentru moment,poate va reveni dupa ce ii voi schimba inelele.
Topic inchis!
Topic inchis!
-
- veteran
Dar ce problema au inelele? De ce trebuie sa fie schimbate?
ai MPspiridusul scrie:Dar ce problema au inelele? De ce trebuie sa fie schimbate?
Bate campii! N-au nimic. A fost lanseta mea si stiu ce am avut!
Daca nu faci bisnita de ce nu i l-ai dat Spiridusului inapoi cu cat l-ai luat?
Sau bagi vrajeala ca ii schimbi inelele ca ai motiv sa ceri mai mult, dar de fapt nu-i faci nimic?
Ce nu pot sa sufar gainarii astia bisnitari de doi lei.
Daca vrei sa dovedesti ca ma insel, mi-o vinzi mie sau Spiridusului cu cat ai dat pe ea, adica 130 lei. Platesc transport daca e cazul, adica 10 lei si virez banii in cont. Ia dovedeste ca ma insel...
Sau bagi vrajeala ca ii schimbi inelele ca ai motiv sa ceri mai mult, dar de fapt nu-i faci nimic?

Daca vrei sa dovedesti ca ma insel, mi-o vinzi mie sau Spiridusului cu cat ai dat pe ea, adica 130 lei. Platesc transport daca e cazul, adica 10 lei si virez banii in cont. Ia dovedeste ca ma insel...
Nu te agita prietene,e marfa mea si o dau cu cat vreau sau ii fac ce vreau eu,care e problema ta?Gogol scrie:Bate campii! N-au nimic. A fost lanseta mea si stiu ce am avut!
Nu mi-ai facut nici o oferta concreta,astept MP sa nu poluam topicul aiurea.
Ba ti-am facut. Si ti-a facut si Cosmin o oferta la care n-ai raspuns...Gogol scrie:
-
- veteran
Schimbarea inelelor nu te va duce acolo unde vrei. In plus, daca vrei sa schimbi actiunea lansetei, inseamna ca o vrei pentru tine altfel. Eu ti-am oferit sa refacem tranzactia, iti dau banii si imi dai batul. Mai ales ca am inceput sa dau la salau si chiar am nevoie de un bat pentru salau. Eu il vreau asa cum este, nu vreau alte inele pe el, nici alta actiune. Daca esti de acord, oferta mea ramane valabila pana duminica si nici nu implica din partea ta alte costuri. Si-ti garantez ca dupa ce-l customizezi o sa iesi in pierdere. Costul manoperei si al inelelor nu o sa ti-l recuperezi. E o oferta corecta din partea mea.
spiridusul scrie:Schimbarea inelelor nu te va duce acolo unde vrei. In plus, daca vrei sa schimbi actiunea lansetei, inseamna ca o vrei pentru tine altfel. Eu ti-am oferit sa refacem tranzactia, iti dau banii si imi dai batul. Mai ales ca am inceput sa dau la salau si chiar am nevoie de un bat pentru salau. Eu il vreau asa cum este, nu vreau alte inele pe el, nici alta actiune. Daca esti de acord, oferta mea ramane valabila pana duminica si nici nu implica din partea ta alte costuri. Si-ti garantez ca dupa ce-l customizezi o sa iesi in pierdere. Costul manoperei si al inelelor nu o sa ti-l recuperezi. E o oferta corecta din partea mea.
Te sun eu vineri si vedem cum facem