Shimano Convergence
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Shimano Convergence
Vand lanseta Shimano Convergence
7'
1/4-5/8 oz
actiune fast
din 2 bucati
folosit de 5-6 ori
impecabil
170 lei
7'
1/4-5/8 oz
actiune fast
din 2 bucati
folosit de 5-6 ori
impecabil
170 lei
Re: Shimano Convergence
offtopic - bre, tot nu ti-ai gasit aia potrivita ? 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Aia potrivita am gasit-o dar salaul nu 

hmmm....mi-e greu sa credONAMIHS scrie:Aia potrivita am gasit-o dar salaul nu

p.s.: inca astept invitatia aia "acolo"

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Nu-ti mai place batul? Ce are? Ce nu-ti convine la el? Ti-l iau eu inapoi daca vrei.
Nu are nimic doar ca folosesc Capture Assasin de cast si Convergence sta cuminte in debaraspiridusul scrie:Nu-ti mai place batul? Ce are? Ce nu-ti convine la el? Ti-l iau eu inapoi daca vrei.
Si te-ai gandit sa faci si tu o mica bisnita, este? Ai luat-o cu 130 si vrei 170. Ce baiat bun esti... 

Ai uitat sa pui la socoteala transportul care e gratuit,tubul in care va fi transportat si faptul ca pretul e negociabil,deci tot la 130 ajungemGogol scrie:Si te-ai gandit sa faci si tu o mica bisnita, este? Ai luat-o cu 130 si vrei 170. Ce baiat bun esti...

-
- veteran
Ti-l iau eu inapoi la aceasi bani la care ti l-am dat, daca e in aceleasi conditii. Fara transport, tub sau alte cele...asa cum ti l-am dat, la banii la care ti l-am dat.
Lucrul dracului si castul astaONAMIHS scrie:Nu are nimic doar ca folosesc Capture Assasin de cast si Convergence sta cuminte in debaraspiridusul scrie:Nu-ti mai place batul? Ce are? Ce nu-ti convine la el? Ti-l iau eu inapoi daca vrei.