Seeker S-glass
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Seeker S-glass
Vand lanseta Seeker S-glass, 7', 3/8-1 oz, line test 10-20, realizata de Laurentiu Andronic.
Inele si Mandrina Fuji, maner splitat de pluta.
650 RON
Informatii: http://conceptcustomrods.ro/?p=2473
0752-530188
650 RON
0752-530188
Re: Seeker S-glass
Foarte frumoasa si profi prezentarea lansetei.
Ce ? e realizata de Andronic si prezentata de Ene ?MariusB scrie:Vand lanseta Seeker S-glass, 7', 3/8-1 oz, line test 10-20, realizata de Laurentiu Andronic.
650 RON
0752-530188

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Este clar o neintelegere.
Omul vinde o lasneta custom construita de Laurentiu Andronic pe blank Seeker 706 S-Glass .
Lanseta din link este realizata de mine si are un concept nou de inele, nu are nici o legatura cu Laurentiu A care nu comunica prin net(nu are blog/ site).
Cine are rabdare sa caute in articolele din perioada 2006 si 2012 poate sa vada cum a inceput istoria lansetelor custom de fibra de sticla in RO.
Omul vinde o lasneta custom construita de Laurentiu Andronic pe blank Seeker 706 S-Glass .
Lanseta din link este realizata de mine si are un concept nou de inele, nu are nici o legatura cu Laurentiu A care nu comunica prin net(nu are blog/ site).

Cine are rabdare sa caute in articolele din perioada 2006 si 2012 poate sa vada cum a inceput istoria lansetelor custom de fibra de sticla in RO.
-
- veteran
cristian.ene scrie:http://conceptcustomrods.ro/?p=40
Stim ca tu esti no1 in toate,acum nu trebuie sa iti faci publicitate cu orice ocazie,noi stim cine esti si ce poti!
Adica esti cel mai mare atacant si ataci la persoana,pardon la munca altora de n-ai pereche

Nu te-ai plictisit?
Poate Laurentiu are treaba,multa treaba si nu are nevoie de blog prezentare si alte ,,efecte speciale'',a se citi ,,atac murdar''.
Vad ca lumea nu te mai ia in seama,eu ma mai amuz cand vad ca faci ce stii tu mai bine(a se citi mai sus)

Hai noroc si la mai multe...lansete,nu atacuri

Fir intins!
-
- veteran
Sami,
ai evident o problema de personalitate, eu vad ca te erunci direct in rahatul altora( vezi o lanseta construita de altcineva si exemplificata de un articol al meu).
Nu te cunosc dar vad ca ai te maninca sa te bagi pentru cauze ,,nobile,,.
Esti penibil la fiecare interventie inoportuna.
ai evident o problema de personalitate, eu vad ca te erunci direct in rahatul altora( vezi o lanseta construita de altcineva si exemplificata de un articol al meu).
Ti-ai facut o imagine proasta si acum culegi roadele, oamenii sunt nemultumiti de tine in special de atitudinea ta'cristian.ene scrie:Sami,
Uite iti dau un exemplu un client de-al tau a comandat o lanseta si a renuntat la ea omul cu bun simt a incercat sa caute pe cineva interesat de blankul respectiv si asa intr-o discutie avuta cu mine m-a intrebat daca nu vreau eu blankul povestindu-mi istoria,eu am fost de acord sa cumpar blankul si el mi-a dat numarul tau de telefon sa te sun.Eu am sunat la tine si am zis pune-mi blankul la posta cu plata ramburs.
Pana aici toate bune si frumoase dar de aici incepe comediia tu mi-ai zis la telefon sa-ti trimit banii(sa ti pun pe card) ca blankul e in SUA si ajunge peste 3-5 saptamani la tine,eu ti-am zis suna-ma cand ajunge blankul tu mi-ai zis ca daca-l cumpar atunci pretul creste cu 50% iar eu daca vreau blankul la pretul de vanzare trebuie sa-ti dau banii pe loc.
Atunci eu ti-am zis sa sa te duci cu galeata ca-i plina cu gunoi si cam asta a fost tot intre noi doi dar atitudinea ta spune multe.
Deci iti doresc toate cele bune si cat mai multe lansete realizate si clienti multumiti.
Eu tot nu am inteles. Daca se vinde o lanseta facuta de altcineva decat Cristi Ene de ce trebuie facuta trimitere la prezentare lui? Oricum lanseta pusa la vanzare nu corespunde cu cea prezentata decat in privinta blancului. In primul rand este diferenta de culoare intre pluta si EVA, si cred ca si ca material difera. Nu era mai bine sa fie puse cateva poze reale? 

-
- veteran
Cel mai in masura sa rezolve situatia, cu poze reale , e vanzatorul! Poate cristi isi cere drepturile de autor si atunci sa vezi probleme...proces civil, despagubiri etc. Asa devin postarile "ghiveci" de nu mai pricepe nimeni nimic...pacat