numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Sami
- veteran

vaga aurel scrie:Cel mai in masura sa rezolve situatia, cu poze reale , e vanzatorul! Poate cristi isi cere drepturile de autor si atunci sa vezi probleme...proces civil, despagubiri etc. Asa devin postarile "ghiveci" de nu mai pricepe nimeni nimic...pacat

Nu ii da idei marete

)
Are parte de punblicitate asa cum ii place lui,restul nu il intereseaza,fac si altii ce face el

)
Fir intins!
-
MariusB
- junior

vaga aurel scrie:Cel mai in masura sa rezolve situatia, cu poze reale , e vanzatorul! Poate cristi isi cere drepturile de autor si atunci sa vezi probleme...proces civil, despagubiri etc. Asa devin postarile "ghiveci" de nu mai pricepe nimeni nimic...pacat

in primul rand regret amarnic greseala: nu am avut nici macar o secund intentia sa profit de pe urma prezentarii de pe blogul tau Cristi. Pur si simplu mi s-a parut relevant articolul in ceea ce priveste aplicatiile si tehnicile corespunzatoare acestui blanc.
in al doilea rand, am specificat clar ca este o lanseta realizata de Laurentiu Andronic - pe care personal il consider un adevarat domn - cu mentiunea ca manerul e din pluta, actiune s.a.m.d. COnfuzia, cred, s-a creat din cauza linkului.
Inca odata imi cer iertare pentru oricine s-a simtit ofensat in urma acestui anunt.
Rog administratorii sa-l stearga cat mai curand:)
Cel mai probabil batul pleaca la noul proprietar sapt viitoare.
-
julien
- veteran

Sa speram ca noul proprietar nu se asteapta sa primeasca un seker identic si la fel cu cel din prezentare.

-
MariusB
- junior

julien scrie:Sa speram ca noul proprietar nu se asteapta sa primeasca un seker identic si la fel cu cel din prezentare.

Crede-ma ca nu.
-
grecu
- veteran

mariuse pune o poza reala si gata !
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
-
vaga aurel
- veteran

julien scrie:Sa speram ca noul proprietar nu se asteapta sa primeasca un seker identic si la fel cu cel din prezentare.

de ce nu? lanseta facuta de cristi chiar arata bine!

numa-bine!
-
julien
- veteran

E foarte adevarat ca arata bine. Nu stiu cum s-ar simti noul proprietar daca primeste o lansata care arata total difert chiar daca are aceleasi caracteristici. Si aici nu ma refer ca este mai bine sau mai putin bine lucrata. Pana la urma consider ca o lanseta trebuie sa te ajute sa prinzi peste si sa se potiveasca cu mana pescarului. Cum arata e mai putin important. Asta conteaza in conditii de marketing si expozitii. In orice caz, este problema lui 'marius' si apreciez foarte mult pozitia lui. Spor la vanzare. Este un bat excelent indiferent de cine este lucrat.
Fir intins si sper sa se termine candva cu porcaiala intre pescari, chiar daca printre ei sunt care vor sa vanda cate ceva, indiferent de motivul pe care il au. Cred ca in procesul vanzarii trebuie sa fii in primul rand corect si onest.

-
crystianoo
- veteran

hahahahhahhaha as manca polemica pe paine

)))))))))))))))))))
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
-
rine
- veteran

toata lumea a inteles ca omul si-a prezentat marfa,cu ce-i era mai la indemana; un articol de pe blogul lui ene.
numai julien ,nu. si s-a pus pe tocat.
parca, ceapa , se toaca julien...nu?