Se caut? G.loomis GLX
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Se caut? G.loomis GLX
Un prieten cump?ra aceasta lanseta G. Loomis GLX Jig & Worm Spinning GLX 853S JWR 7'1" - 3/16 - 5/8 în stare perfect?.
Re: Se caut? G.loomis GLX
De actualitate
Valabil
Valabil
Înc? se caut?
Ce i cu nebunia asta cu GLoomis mai sunt vreo 2,3 baieti care cauta a trecut moda cu Elite astea s noul trend?
e smecherie tare,acum vine unu cu 3 bucati si le da ca painea calda ca are reclama:))
Mie mi-a spus cineva aici pe forum ca astea facute de G.Loomis sunt 'trompete', acum nu stiu ce sa zic ?!RYOBI scrie:Ce i cu nebunia asta cu GLoomis mai sunt vreo 2,3 baieti care cauta a trecut moda cu Elite astea s noul trend?
Cine ?i-a zis ca sunt trompete habar nu are ce vorbe?te....nu a pus în via?a lui mana pe o americanca adev?rat?.tito scrie:Mie mi-a spus cineva aici pe forum ca astea facute de G.Loomis sunt 'trompete', acum nu stiu ce sa zic ?!RYOBI scrie:Ce i cu nebunia asta cu GLoomis mai sunt vreo 2,3 baieti care cauta a trecut moda cu Elite astea s noul trend?
Nu are nici o treab? Legendul cu GLX-ul.....Legendul înc? ii la mod? ?i foarte bun dar dac? vrei altceva pui mana pe un G.loomis....din p?cate nu sunt prea accesibile din cauza asta ?i p?rerile de genul (sunt trompete) dac? era asa la îndemân? ca St.Croix erau mult mai cunoscute dar cine de?ine asa ceva ?tie despre ce vorbesc.RYOBI scrie:Ce i cu nebunia asta cu GLoomis mai sunt vreo 2,3 baieti care cauta a trecut moda cu Elite astea s noul trend?