Se caut? G.loomis GLX
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Se caut? G.loomis GLX
Vali Torzite chiar ii la moda dar tu nu ai de unde sa sti ca ai bete din 2000....?i da sunt japoneze peste GLX dar acele sar peste 500-600€ ?i nu se cheam? Daiwa....?i ce bat caut eu nu ai avut a?a ceva ca in 2000 înc? nu era fabricat dar no poate tu ai avut....eu credeam ca e?ti un pescar cu viziune dar v?d ca e?ti plafonat pe ceva de mul?i ani...lumea evolueaz? lucrurile se mai schimba sau încerci sa ie?i din starea ta de confort ?i cau?i sa te ridici mai sus.
P.S. As avea o rug?minte ca in post?rile mele sa intri doar dac? e?ti interesat de ceea ce vând sau ai ceva ce cump?r...pentru ca sunt satul de p?rerile mele ?i nu am nevoie ?i de p?rerile altora.
P.S. As avea o rug?minte ca in post?rile mele sa intri doar dac? e?ti interesat de ceea ce vând sau ai ceva ce cump?r...pentru ca sunt satul de p?rerile mele ?i nu am nevoie ?i de p?rerile altora.
Se poate Închide...s-a g?sit lanseta.
-
vali stratonov
- veteran

Domule coleg(kiro) , Torzite or fi la moda nu zic , dar sa pui inele pe Steez e ca si cum ai ruja-o pe Gioconda ....asta daca stii despre cine vorbesc.Vali Torzite chiar ii la moda dar tu nu ai de unde sa sti ca ai bete din 2000....?i da sunt japoneze peste GLX dar acele sar peste 500-600€ ?i nu se cheam? Daiwa.
In alta ordine de idei Compile X (STEEZ STZ 681MLFS-SV) pe care zici ca o detii e tot din gama TOP in sua costa 450 $ iar varianta japoneza se numeste Kingbolt si costa 65 000 mii de yeni.....vezi echivalenta in euro.)
Dar se pare ca habar nu ai ce lanseta Daiwa detii , asta daca e totusi a ta , eu unul am rezerve.))
In rest sa fi sanatos dar iti dau un sfat...."nu tot ce zboara se maninca" cum nici tot ce-i nou nu-i extraordinar
Incearca pe viitor sa fi original , nu iti mai "copia" colegii care te duc la pescuit doar ca sa tii pasul cu ei.
Sarbatori fericite si achizitii usoare.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Se pare ca nu ai în?eles nimic din ce am zis...legat de p?rerile altora...in alta ordine de idei ceea ce vând eu sunt produsele mele...ca le-am luat eu de altcineva ?i le vând asta ii alta treaba ca din cauza aia le-am luat sa le vând nu sa le pun pe panoplie cum fac al?i.
Iar treaba cu fi "original" nu am în?eles-o ?i pe mine nu ma influenteaz? nimeni din prieteni mei de pescuit ce scule sa îmi cump?r ?i aici v?d ca l-ai vizat pe Cosmin din motivul clar evident(are G.loomis) ?i nu ii place Steez. Întradevar la el am v?zut primul NRX ?i de atunci m-am îmboln?vit cu G.loomis dup? care am intrat in posesia unuia....dac? cineva î?i cumpara un lucru de calitate asta înseamn? ca nu ii original...trebuia sa r?mân? la low cost ca era mai bine cu ce sa înv??at...asta nu în?eleg eu refuzul asta de recunoa?tere ca exista ceva mai bun decât ce ai tu. Dar toate astea l-e putem discuta pana la Pa?tele cailor pentru ca tot timpul cineva ii mai bun ca tine sau crede ca este mai bogat in cuno?tin?e a?a ca nu mai are rost sa continuam discu?ia pe tema asta ca nu suntem compatibili.
S?rb?tori Fericite ?i numai bine.
Iar treaba cu fi "original" nu am în?eles-o ?i pe mine nu ma influenteaz? nimeni din prieteni mei de pescuit ce scule sa îmi cump?r ?i aici v?d ca l-ai vizat pe Cosmin din motivul clar evident(are G.loomis) ?i nu ii place Steez. Întradevar la el am v?zut primul NRX ?i de atunci m-am îmboln?vit cu G.loomis dup? care am intrat in posesia unuia....dac? cineva î?i cumpara un lucru de calitate asta înseamn? ca nu ii original...trebuia sa r?mân? la low cost ca era mai bine cu ce sa înv??at...asta nu în?eleg eu refuzul asta de recunoa?tere ca exista ceva mai bun decât ce ai tu. Dar toate astea l-e putem discuta pana la Pa?tele cailor pentru ca tot timpul cineva ii mai bun ca tine sau crede ca este mai bogat in cuno?tin?e a?a ca nu mai are rost sa continuam discu?ia pe tema asta ca nu suntem compatibili.
S?rb?tori Fericite ?i numai bine.
-
vali stratonov
- veteran

Ai mare dreptate...cu un nickname nu poti fi compatibil in nici un caz.)))nu suntem compatibili.
P.s Ai putea sa zici macar merci pt "pontul " dat prietenului meu din SM care ti-a dat banii pr Steez.
-
vali stratonov
- veteran

Ai mare dreptate...cu un nickname nu poti fi compatibil in nici un caz.)))nu suntem compatibili.
P.s Ai putea sa zici macar merci pt "pontul " dat prietenului meu din SM care ti-a dat banii pr Steez.
Vali cred ca sti cine se afla sub acest nickname...?i cu merci nu cred ca ii meritul t?u când ai vorbit tu ieri cu omu palma era b?tut? deja de sâmb?t? când nici nu era pus anun?ul si uitate ca in anun? ii alt model de Stezz dar tu prima data tragi ?i apoi somezi...eu ?tiam ca e?ti mai agil dar se pare ca î?i pierzi talentul...oare îmb?trâne?ti?vali stratonov scrie:Ai mare dreptate...cu un nickname nu poti fi compatibil in nici un caz.)))nu suntem compatibili.
Va distrati...Pacat. 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
vali stratonov
- veteran

Te las in "mintea"ta...tu care le stii pe toate.((
Mi-am adus aminte de o vorba din popor:
"Nu te pune cu prostul ca te bate cu experienta."
Asa incit inchei aici discutia cu un....... nickname.((
Mi-am adus aminte de o vorba din popor:
"Nu te pune cu prostul ca te bate cu experienta."
Asa incit inchei aici discutia cu un....... nickname.((
Vali mai am eu vorba : dac? e?ti prost de mic când e?ti mare numai te joci.... Sa fi s?n?tos REAL MAN